Nekwam Kamiledefne aktivite masaasi daha uzun ömürlü bence ileriye yönelik clementoni tavsiye ederim özellikle
elifiii Kamiledefne eğitici köpekçik 6.-9 ay arası cok etkili oldu bizde. 10. aydan sonra da aktivite masası. köpekçiğin şarkıları kısıtlı..
elifiii Kamiledefne jokerden kayınpederim almıstı hediye, seçme şansım olmadıgından bakmadım diğer markalardan. hareketli bir treni, 3 adet çarkı, piyanosu gibi şeyler var gidip gelip oynuyor.
Burcu22 Kamiledefne aktivite masasını aldık biz canım oğlum 7 aylık 2 aydır kullanıyoruz başta kucağımda tutup oynuyordu şimdi oturduğu yerden kendi oynuyor 15 dk rahatım😁 e bebekten aldık 100 TL halada var indirimde
[silindi] Kamiledefne mümkünse ikisi de. Ben ilk eğitici köpekçik aldım çok güzel gerçekten şimdi de aktivite masası beğendi hastanede aynısından alacağım bu ay.
MinikCilek Kamiledefne eğitici köpekcik kızıma almıştı babası cokta memnunuz ama diğeride gerekli bence
[silindi] Kamiledefne bondigo düşünüyorum bebeğim bir yerde denk gelip oynadı çok beğendi her şeyine dokundu baya da vakit geçirdi oynarken diğer markaları denemedim ama görsel olarak çok hoşuma gitti benim boyu da tam oğluma göre
Brn2018 KamiledefneBondigo marka biz çok önceleri almıştık şuan 18 aylığız daha fazla oynar diye hayal ediyordum memnunum ama kısa aralıklarla oynuyor her çocuğun ilgi alanı farklı olabiliyor. Belki sizinki sever kullanışlı ve çok farklı detayı müzikleri tuşları treni oyalanabileceği çok şey mevcut😊