bebegimherseyim_ Poyrazinorhaninannesi33 volkan beden adını çok duyuyorum hemde uygun fiyatlı diyorlar ama henüz gitmedim bende gitmeyi düşünüyorum
Poyrazinorhaninannesi33 Marianne son olarak fiyatlar ne kadar acaba suan bilginiz var mi kusura bakmayin biraz soru sordum
Poyrazinorhaninannesi33 bebegimherseyim_ tesekur ederim acaba nerde hastane de felan mi yoksa güzellik salonunda felan mi ki .
Poyrazinorhaninannesi33 bebegimherseyim_ cevren de giden var mi memnun kalan. Ben berna hocaya gidiyordum da biraz daha uygun biri var mi diye tabi iyi olmasi herseyden önemli o yuzden baska yere giden memnun kalan vardir mutlaka diye arastirmak istedim
bebegimherseyim_ Poyrazinorhaninannesi33 evet gidip memnun kalan var.Berna soyadı ne be ne işlem yaptırıyorsunuz ücreti nedir?
Poyrazinorhaninannesi33 bebegimherseyim_ vizyon goz de berna internetten bakarsaniz cikar. Botoks dolgu genclik asisi herseyi yapiyor cilt bakim uzerine. Cokta tecrübeli aslinda iyi. Ben sadece hem iyi hemde biraz uygun fiyatli var mi diye soruyorum.