miray31 Bebeğim 10 aylık bu ay gece sürekli uyanıyor saat başı desem olur yani sabah da erkenden uyanıyor uyku gerilemesi var resmen. Gündüz zaten sürekli hareketli yerinde durmuyor gece de böyle olunca bende hal kalmıyor ya sizde durumlar nasıl?
Sinemince miray31 4.ay, 8.ay, 10.ay, 12.ay ve 18.ay uyku gerilemeleri var. Uykuya direnmeler geç dalma gibi problemler oluyor. Eğer normalde bir uyku düzeniniz varsa en fazla 1 hafta sürüyor bu durum sonra kendiliğinden eski haline dönüyor
BeyCan_aks Yok bundan sonra olan tek atak 2 yaş atağı Ama. Benim bebeğimde de var aynısı uyutuna kadar canım çıkıyor oğluma kalsa sürekli evi gezicek çekmeceleri falan karıştırıcak .. Ben bu zorlu dönemi dişe bağlıyorum çünkü 10-11 ay üst diş dönemi oluyor Ve oğlum şu an 3 tane diş çıkarıyor sürekli yıkıyorum, işte meyveli yoğurt yapıyorum probiyotikli onu dondurup veriyorum jelini de sürdükten sonra rahatlıyor birden bir bakıyorum uyumuş bile Geçecek inşallah bu günlerimiz de Allah’ım bebeklerimize huzur versin sağlık versin inşallah 🙏
miray31 Ozlem2904 evet ya ben de cok zorlanıyorum bi de sürekli evi keşfetme peşinde akşama kadar peşinde dolan dur
Mehtap08 miray31 tam olarak dediğini yaşıyorum her günüm öyle sürekli uyanıyor 10 kere belkide sabah da erkenden ayakta
miray31 Mehtap08 aynen öyle valla ne gecem kaldı ne gündüzüm dinlendiğim bir zaman yok gündüz de zaten çok hareketli peşinde koştur dur