[silindi] Kızlar adet görüp hamile kalan var mı? Adet oldum ama çok az geldi normal de çok yoğun görürdüm bu ay bi kaç kez korunmasız olmuştu ondan dolayı korktum bi
Duyguseli_12 [silindi] tlc ac canım her ay adet görür gibi kanaması olup hamile onaln insanların hikayesi var olabiliyor belki yerleşme kanaması da gorebilirsniz egerki diğer aylara göre az ise test yapsanız daha iyi olur
kahvepres [silindi] benim öyle olmuştu üstünemi ne görüldü derler ben adet oldum belirtlri tasıyordum yok ya dedim hasta olmusum imkansız hastaneye bi gitim 1 aylık dediler🤣
Miranalimom [silindi] ben . Adetliyken hamile olduğumu öğrendim hemde 1 aylik civarindaydi test yapmasaydim hic anlamicaktim belirtim kucuk bi mide bulantisiyla basladi..
[silindi] Duyguseli_12 ya adet kanaması gibiydi ama hani öyle günde 2 pet bile dolmadı yoğunlaşmasını beklerken bitti gibi bişey inşallah yoktur ama ya
Duyguseli_12 [silindi] Rabbim gonlunuze göre versin canım ama en iyisi bı test yaptır emin ol burda biz ne desekte test sonucu gibi net olamayız
[silindi] liyamira bilerek olmadı o korunmasızlar canım çünkü bebeğim daha 7 aylık kardeşi olması için çok küçük ☺️
[silindi] kahvepres Miranalimom Bibebek_ ay ay ayyy neler okuyorum bugün test yapıp haber edicem sizeee
Bibebek_ [silindi] ben bide o ay içinde test yapmıştım düşün yani öğrendiğimde 5 haftalık olmuştu 😂😂😂😂