asliii_ Merhaba kızlar Kendimi bildim bileli hep selülitlerim vardı bacak ve kalça bölgelerimde bu yüzden de hep özgüven sorunu yaşadım özellikle evlendikten sonra bir türlü aşamıyorum selülitin kesin bir çözümü de yok bildiğim kadarıyla aranızda aynı sorunu yaşayan var mı bi çare bulan var mı çok mutsuzum :(
Feyzam_12 asliii_ kuzum önce doğal hakiki at kılı fırçası ile her gün sabah akşam düzenli aşağıdan yukarı doğru fırçala ve üstüne selülit için kremler yada jeller var,araştır al sür…bak bakayım bir daha selülitin var mı🥰
Cigdemss asliii_ spor, yağ oranını azaltmak, kuru fırçalamak, çok dikkatli beslenme, süzenli uyku, kolojen eksikligi varsa tamamlamak bunları düzenli uygulamak 1-2 sene gibi
teachermom07 asliii_ kendimi bildim bileli 49 50 kiloyum. 1 yaşında oğlum var Şuan eski kiloma döndüm ne çatlak ne göbek tamamen eskisi gibiyim. Ama yıllardır benim de selülit problemim var. Aslında gözle görünür rahatsız edici bi durum yok ama özellikle ters ışıkta Çok net belli oluyor bu da beni rahatsız ediyordu çünkü spora da gittim pilates de yaptım uzun süre . yürüyüş , yüzme herşeyi yaptım hala yapıyorum, sağlıklı besleniyorum yeşillik sebze meyve en tazesinden pazardan sürekli eve taşırım. Abur cubur şekerli asitli içecekler eve almam. bol su içiyorum çok hareketli bi insanım hiç yerimde duramam evde zaten devamlı temizlik düzen peşindeyim . Para verip 20 seans G5 e gittim . Em pahalı selülit jelini alıp kullandım at kılı fırçasıyla mi fırçalamadım. ama ters ışıktaki o oluşan görüntüden kurtulamadım . Ve doğumdan sonra da artık takmamaya başladım 🤷🏻♀️ sonuçta doğum yaptım yani olsun o kadar artık kafasındayım 😬
Gamzemkml Bende de doğumdan sonra oldu ve aynı sıkıntıyı yaşıyorum şurada bekleyeyim bir çözümü olan vardır inşallah
Gamzemkml Feyzam_12 peki önerebileceğin bir krem ya da jel markası var mıdır piyasada çok fazla var çünkü
Bircanb Bende doğumdan sonra aşırı derecede arttığını gözlemledim bunda tabi ki aldığım kiloların etkiai vardır ama belki işe yarar diye selülit jeli ve at kılı fırçası aldım vakit bulduğumda da leslie ve bir kaç pilates hareketi yapmaya çalışıyorum inşallah işe yarar ama kilo vermeden sanmıyorum
asliii_ teachermom07 onca şeye rağmen olmadıysa çözümü yok demek ki ya hiç duymadım yüzde yüz geçti diyen zaten