yeniannefiliz Kızlar bebeğim 9 ay 20 günlük 41 haftalık. Atak sanırım bu. O kadar zor bi haldeyiz ki asla uyutamıyorum sürekli uyanıyor hasta falan mı diye düşündüm ama çok şükür değil. Henüz hiç dişide çıkmadı. 9.ay atağı yaşayan var mı bizim gibi?
Esra_22 yeniannefiliz 9 ay 18 günlüğüz amanın anamdan emziğim süt burnumdan geldi. Alttan iki dişi çıktı. Derdi bu yüzdenmiş yakındır patlar dileri rahatlar inşallah sizin bebişiniz de
yeniannefiliz Esra_22 bazen elimi sürüp bakıyorum damakları çok sert ama görünürde bir şey yok henüz acaba diş sıkıntısı mı çekiyor çocuğum bilemedim
Elmsnghn yeniannefiliz cok yüksek ihtimalle öyle. Benimde oglum yarim saatte bir kalkardı hortlak gibiydim gecelerimiz kabustu resmen
Esra_22 yeniannefiliz Tabiki cnm bide zaten bi anda bakıyorsun orda küçücük bi diş patlamiş öyle hemen çıkmıyor azıcık ucu çıkıyor bizim de öyle şusn çığlık çığlığa uyandırdı beni hepsi diş ağrısı
yeniannefiliz Elmsnghn ayyy inşallah en kısa zamanda patlar allah yardımcımız olsun valla o kadar zor ki 🙏
aslilaylom 9 ay 15 günlüğüz artık geceleri ağlayacak raddeye geliyorum çok sık uyanıyor ve uyuyamıyor, üst dişlerimiz patlamak üzere ya o ya da atak ama her neyse umarım akıl sağlığımızı kaybetmeden düzeliriz..
yeniannefiliz Esra_22 anladım canım teşekkür ederim allah kolaylık versin sanada inşallah geçer en kısa zamanda 🙏