Eylullmomms Ekimkizi kulak memesi kalkıklıgı ne ki tam olarak anlamadım bacım kulakları kepçe gibi mi yani
Eymenasaf52 Ekimkizi sanki benim bebişiminde kulakları kepçe olacak gibi oysaki bebeklikte hep şapka taktım şuan 7 aylık bu sıcaktada şapka takamayacağıma göre kulakları kepçe olacak galiba😊
endoplazmikretikulumiste Ekimkizi bize doktor dedi ki her ne yaparsan yap ve dene genetiği neyse aslına dönecektir dolayısıyla yapacağın şeyler sonuç vermeyebilir zamanla yoluna giren ve şekil değiştiren şeyler bunlar
Ekimkizi Merveio14 kepçe olsa işe yarar evet ama kulak memesine denk getirmesi zor , taktığım gibi kalmıyor kımıldayınca kayıyor :(
Yavrularim2 Benim oğlumunda öyle doğduğunda daha fazlaydı şimdi 19 aylık olcak biraz daha düzeldi kendiliğinden ama yine de kalkık
Eylullmomms Ekimkizi bantlar var ben internette gördüm istediğin yerden yapıştıra biliyorsun bir araştır bak canım kepçe kulak bandı diye geçiyor ama sen meme kısmının arkasına yapıştırıp orayı yatıra bilirsin aklıma gelen tek fikir o ama bantı iyi araştır kuzum
Asyabuse Ekimkizi ay benim oğlumda böyle ya boynu kısa gibi o yüzden hem katlandı kaldı öyle 6 ayı geçtik artık düzelir mi bilmiyorum e bebebekten kepçe kulak bandı aldım oraya denk gelir mi ki diye fark etmiyor yine kalkık oluyor
Ekimkizi endoplazmikretikulumiste CranioWell aparatı diye bir şey var doktorlar takıyor fakat 3 hafta kadar kalıyormuş :( son çare olsun istiyorum aslında
Aras76 Ekimkizi bizim oğlanında kulaği küçük doğdu mikrotia bir kulak normal diğeri küçük ve kulak yolumuz kapalı sükür olsun genede sizde dert etmeyin
ikimizinikisi Arkasında egzama olabilir mi? Benim kızımın da özellikle sağ kulağı öyleydi. Sonra farkettim ki alerjiden dolayı egzama olmuş. Kabuk tutmuş, sanırım o dikleştirmiş. Nemlendirmeye başladım ve normale döndü.
Cennetinsusu Ekimkizi Benim bebeğimde doğduğundan beri vardı. Doktor bantlamıştı. Birde şekil bozukluğu vardı. Onun için aparat taktırdık düzeldi. Ama kulak memesi hâlâ biraz kalkık. İsterseniz sizde bantlayın medikalcilerde satılıyor. Hava alan bantlardan.