Zeyno111 Nurten89 Yapılır neden yapılmasın ilişkinin çeşitleri renkleri olmadan düz mantıkla monotonluk iyi değildir karşılıklı keyifle yapılacak şeyler diri tutar 🤩
Twinsmom-- Nurten89 oral derken arkadanmı yapıyorsun eşinle yani ne kadar büyük bir haram olduğunu biliyorsundur umarım yapıyorsan eğer arkadan eşinle nikahınız düşüyor ve haram dinimizde
Nurten89 Twinsmom-- hay Allah’ım ya oral ne demek haberin var mı acaba gir bı internetten araştır sonra yorum yap
Twinsmom-- Nurten89 gayet iyi biliyorum ne olduğunu araştırmama gerek yok iki oral var biri arkadan yapılır biride oynaşmak boşaltmak yani doğru değilmi?
Nurten89 Twinsmom-- ya bilmiyorsun sanırım açıkça yazayım o zaman ağızla yapılan bisey , arkadan ilişkiye girmenin haram olduğunu biliyorum ve vücut için bir sürü zararı var hem erkek için hemde kadın icin, arkadan dediğiniz türe anal deniliyo
Twinsmom-- Nurten89 peki bunun çatı muayenesiyle ne ilgisi var anlamadım yani doktora normal kontrole gittiğinde çatı muayenesi yapılıyor zaten ama oralle ne ilgisi var orasını anlayamadım
Bookworm Nurten89 oral ben yapamam esimede söyledim ama ikinci dediğin ne ben anlamadım kusura bakma ama açıklar mısın
Nurten89 Bookworm açık tabiriyle parmaklamaktan bahsediyorum bende bu olayı yapamıyorum korkulacak bişey yoktur mutlaka ama acır diye korkuyorum
Bookworm Nurten89 psikolojik büyük ihtimalle ama ilişkide önemli olan iki kişinin beraber zevk alması eşiniz sadece kendine değil beraber zevk alacağınız şeylere odaklanmali ben yapamicagim şeylerde netim ısrar etmez mesela
Sarahh Nurten89 nasıl yani çatıda yapılan muaene ? Mesela ne yapmak istiyor yanlış anlamayında anlamadığım için sordum
Nurten89 Twinsmom-- ikisi bir oluyo mu sizlerde onu sordum ikisi ayrı şeyler zaten ben ikisini de yapamadığım için
annesiyavrusu_ Nurten89 yapamıyorsanız eşinize güzel bi dille anlatın. Zorla yapmanın bi anlamı yok bence