bencorapkadiniyim Nurten89 kız korkma onu yapmadın diye niye gitsin adam sende güzel bir fantezi yaparsın .
menek16 Duygusaljelibon_ ya ahahahah hepsine çok güldüm yorumların ama siz eşittir ben😅 doktorum hep korktugumu biliyordu o yüzden muayene edeceği zamanı söylememişti muayene sonrası korkacak bi şey yokmuş dimi parmak işte dedi hocam ben dirseginize kadar hissettim ama yine de siz bilirsiniz demiştim🤣🤣
Duygusaljelibon_ menek16 ben bildiğin çığlık atmıştım beni gör çıktım muayeneden saç baş dağılmış eşim tuttu elimden dedim beni oturt kendimden geçtim kız ay o neydi hatırlamak bile istemiyorum ama parmak değildi direk koluyla beraber soktu bence kdkdkdld
Oscarasar Nurten89 çatı muane olayını kuruluk varken yaparsa tabi acı olur ama ıslaklıktan sonra yaparsa acı değil zevk duyarsınız ama ilişki esneaindada canınız acıyorsa o zaman başka bir durum vardır
menek16 Duygusaljelibon_ ahahahah ay Allah sizi güldürsün ya sesli güldüm valla hatta kahkaha attım😅😅 gözümde canlandı😂
jap anorganikanneeee eşiniz diyo sizi yalıyo mu diyo siz de onu yalıyonuz mu diyo sonra sizi parmaklıyo mu diyo 😂