Themom_ Ya bir posta cevap yazıyorum e bebek yada candy crush reklamı giriyor 30 saniye sonra yazdığım yazıların hepsi yok oluyor bastan yazıcam derken yine aynı şey çok sıkıldım buna bir çözüm bulur musunuz
[silindi] Themom_ Moderasyon olarak reklam şikayetlerinin her bir maili iletiliyor. Başlık olarak açtığınızda mevcutta bir sorun varsa askıda kalıyor olacak. Bu nedenle yazılım ekibine iletmek için mail atmanız isteniyor. Mail adresimiz biz@mutluanneleriz.com annemiz 💜
tubiiik_ Themom_ sabah böyle bi post acıldı bende de oluyor bildirceklerini söylediler ama hala bi çözum bulunmadı
ayseealyaa [silindi] Bır gönderimi sileceğim acaba nasıl silecegım sılınmıyor bebemın fotografı var da sılmek ıstıyorum
hunilimomy Seherr_ eski postları hortlatmakta üzerine yok kullanıcılarımızın😁 bi ara özellikle yapıyorlardı
mommyshark1567 Seherr_ hunilimomy Hehhe yeni başlık açmayayım ben buradan yürürüm dedim 🤪🙈 Teşekkür ederim hunili hanım, şimdi özelden yazıyorum size 🥰
hunilimomy Betul98_ Canımız Annemiz, kullanıcı adı değişikliği için en altta, sağda bulunan “Daha Fazla → Öneride Bulun” kısmından (Şu an kullandığım ad: … / Yeni talep ettiğim ad: …) şeklinde mail atınız. Keyifli Forumlar. 💜