Tgbkrm87 sabahtan akşama kadar emzirmiyorum sadece gece uykusuna geçişte diyelim ki akşam 9 da emziriyorum yatırıyorum gece egerki kalkar isterse vermemeye çalışıyorum ama baş edemezsem gece uyku arasında 1 kere emziriyorum gece emzirmesjni ve gündüz emzirmesi teke düşürdüm önceden çok emerdiosekilde veriyrum .ısrar ederse Anlatıyorum meme bitti şuan ememiyoruz diye ikna ediyorum gece uyanırsa su veriyorum gündüzde öyle başka bişey teklif ediyorum mizmuzlaniyor ama zamanla alışacak şuan 2. Gün
Kademeli kesmemdeki amaç aktif süt emdiği için gogsum dolu oluyor emmedigi sürede ciddi şişlik ve ağrı yaşıyorum açım hem çocuğumu yavaş yavaş koparmak hemde vucuddaki süt üretimini yavaş yavaş azaltmak .
Siz soylede yapabilirsiniz
Gündüz sabah uyanistan gece uykusuna kadar geçişte 3 kere emiyor olsa ,gecede 2 kere emiyor olsa
sabah ögle ve akşam gece gece diye düşünürsek
Önce öğlen emzirmeyi keselim 3 gün süre verelim
Sonra sabah emzirmeyi 3 gün sonra gece 2. Emzirmeyi keselim sonra akşam emzirmeyi keselim …gibi gibi yada bir gece Bir gündüz gibi azaltarak gidebilirsiniz .
Bebeğimi sallayarak uyutuyorum uyandığında sallıyorum ikna ediyorum oyaliyorum illaki zor olacak ama geçecek .