Iki_pasa_annesi 19972017 bende canım nasıl idare edicem diye düşünüyorum oğlum 1 e basliycak 4 aylık bebeğim var temizlik yemek bebek okul nasıl idare etcem bilmiyom
Kuzularinanasi 19972017 ben atlattim gecen sene onu.kucugum 4aylikti ve de yuksek lisans tezimi de yazdim…zordu ama bitti gitti🙈ela lale elele simdiden kolay gelsin size🤪
esrathegulcesmom Ben 1. Sınıfa başlıyorum 😁😅 yani 1. Sınıf okutacağım nasipse pek hazır hissetmiyorum Elalar Laleleri düşündükçe içim fena oluyor🤪
19972017 esrathegulcesmom evet ya nasıl olucak bilmiyorum 2 yaşın da kizcemle gel git dersler elalar laleler😄
19972017 Iki_pasa_annesi evet bide küçük çocuk da olunca düşünüyor insan çok az kaldı heyecan var bı yandan endişe var
Iki_pasa_annesi 19972017 aynen ya napcam hiç bilmiyorum 9 da goturcem 12 buçukta öğlen yemeğine getircem tekrar 3 buçukta alcam kışın filn küçükle napcam valla
19972017 Iki_pasa_annesi bizim de aynı durum ama şimdi tadilat Nedeniyle başka okukdalar kısa bi sure öğlen götürüp akşam 6 buçuk gibi Alicam diğer okula kendi okuluna yani gittiğinde sizin dediğiniz gibi olucak bizimde 🤷
dygefe Biz de 1.sınıfa başlıcaz🥰 benim oğlan okula başlamadan yazmayı ve toplama çıkarmayı öğrendi okuma kaldı sadece 😂 inşallah zorlanmayız
19972017 dygefe inşallah bı şekilde ogrencekler ama bakalım en çok zoru biz cekicez sıkılıyolar dinlemek istemiyorlar ☺️
cocomelon33 esrathegulcesmom ben de ilk kez 1.sınıf okuttum ve sınıfımın 18 suriyeli 4 türk olması şoku 😂
19972017 esrathegulcesmom zor olucak biraz ama ders çalışırken sizinki en azından rahat verir diye düşünüyorum bizim ki çok fena abisinin eşyalarını parçalamazsa iyi 😄
esrathegulcesmom 19972017 bizde ders çalışacak yok çok şükür 😅 ben öğretmenim de bu sene 1. Sınıfları okutacağım 😁
esrathegulcesmom cocomelon33 yok artık 😳 hangi şehirde görev yapıyorsunuz 😁 bakalım bizde kaç tane olacak 🙄