VenusAA Merhabalar. 1 ayda 5 kg zayıflamaya var mısınız kızlar? Her hafta tartılıp sonuçları buradan paylaşalım. İki kişiyle bile baslatabilirim challenge’ı. Yarin sabah tartilip baslayalim.
Azra41 VenusAA çok isterim ama ayağım kırılmıştı daha yeni iyileşme aşamasındayım dışarı tek çıkamıyorum ama iyileşince mutlaka bende dusunuyorum
VenusAA Ceycey001 Asıl soru ne yemeyecegiz icmeyecegiz olmali.😅 1 ay açız. Ya şaka maka ben de diyeti sevmem. Sporu severim ama. 2 haftadir leslie ile 3 kg verdim. Hic diyet yapmadim. Emziriyorum, diyet zor oluyor.
Aslan1 VenusAA tamam sabah başlayalım güne nasıl başladığımızı sabahları yaptıklarımızı bi resimle sürekli öğünlere gerek yok
VenusAA Sinemkaan25102022 Yani challenge bu kizlar. Herkes meydan okuyacak. 5 kg ge üzeri verenler kazanacak. İster diyetle verin ister sporla. İsterseniz ikisiyle beraber. Ama buradan fikir alisverisi yapabiliriz 1 ay boyunca.
VenusAA Aslan1 Ya zaten challenge bu. Nasil zayifladim postu degil. İsteyen yazar. İsteyen okur. Amac hırslanmak olsun. Ben mesela sıkındiyet yapamıyorum. Ama her gün spor yapiyorum. Bu 5 kg icin biraz diyet de sart gibi ama.
Atisinannesi23 VenusAA ben varım şu an tartıldım 63 kiloyum zaten hedefim 58 düşmekti çünkü hamile kalmadan önce 58 dim emziriyorum hala ama varım kurtulmak istiyorum bu 5 kilodan 29 eylülde görüşürüz 💪🏼💪🏼😅😅
msacarr VenusAA ay valla çok isterim katılmak ama yapamam bence ben 🥲 57 ile hamileydim 78 e doğuma gittim şuan 70 im ama inmiyor gitmiyor dahada spora başladım tık yok bende pes ettim 😶