zeynepozkar Cnszmr Gaziantep doğum koçu Sena var o kadar bilgili ki maşallah 🧿 35 günlükken tanıştık biz kimseden görmediğim desteği gördüm
kuzeyyildizi_ Cnszmr bn almadım ama takip ediyorum baya iyi işinde adı ebe Tülin bulur bı bakım sayfasina
mucizeminnosum Cnszmr instagramda dilruba demirezer var kesinlikle yazın çok yardımcı oluyo gerek görmüyosa ücret bile almıyo yönlendirme yapıyo fikir veriyo falan çok iyi bi insan bilgisi de baya iyi
Cennet70 Cnszmr Dilruba demirezer hemen ücret almıyor instagramdan ulaşabilirsiniz ben memeye onunla döndüm silikon ucu bıraktım
Cennet70 Cnszmr geç dönüş yapıyor kuzum yoğun olduğu için ama dedıklerını harfıyyen yap ağlıyor bebekler biraz ama alışıyor ben iki ay doğduğu andan itibaren hiç emziremedim onunla döndüm memeue suan 13 aylık emiyor çok şükür sana da şifa olur inşallah
Cennet70 Cnszmr emmediği göğsünü uyurken veya uyuma aşamasında ver kuzum bide yanlış olmasın çok önce bunu. İçin sepet emzirme pozisyonu mu ne duymuştum ama emin değilim adında