Deletedmom_100 Menülerde neler var kızzz yarına fikir olsun 😂 Valla ben bugün pilav salata yaptım eşimde pilavın üstüne döner getirecek pilav üstü döner olacak 😂😂 Ay anam bacım napıyım ya her gün her gün yemek yapmaktan yoruldummmmmmm bıktımmmmmmmm 🥴 Sizde hadi yazın da yarına fikir olsunn muah öpüldünüz bacımsulaaar 😂
papatyam-34 Deletedmom_100 Bu sıcakta hiç yemek yapasım gelmiyor valla bizim menü bugün kahvaltı olacak 😂😂😂
Cekiyorum_Gulumse Mucize_prensesimmmm ohh en güzeli var yaa🥰.. Hem pratik hem lezzetli .. evde5.5 yas cocuk olunca icim el vermiyor ama
Cekiyorum_Gulumse Deletedmom_100 ayy valla her gün düşünmekten bıktık usandık yaa 🙈 Dünden küçük tava karniyarik var Şehriyeli domates çorbası yaptım Börülce salatasi Bisey daha düşünüyorum pilav makarna falan karar veremedim henüz aksam oldu bile🤣🤣
AysimaMira Deletedmom_100 mercimek çorbası fırın tavuk patates pilav salata bademli tarçınlı kurabiye bin şükür 🤲
2ogullu1anne *Mercimek çorbası *Patlıcan ,biber dolması,çocuklara da corba yanına kıyma köfte (dolma biraz acıymış da yiyemediler 🫢)
tubiiik_ Deletedmom_100 büğün sadece pizza yaptım yarınki menüm et sote pirinç pilavı ezme mercimek çorbası düşünüyorum üşenmezsem et soteye bi hünkar begendı yaparım belki