ssunacicek Kızlar haftaya 3 aylık olcak oğlum ama karnı tokken bile sürekli elini yumruk yapıp ısırmaya calşyo zorlyo kendini emiyo sesli bi şekilde bazen aglar gibi olyo elini ısırmaya calşrken salyası başladı arttı hatta etrafmdakiler erken diş cıkarabilir diyo bu mümkün mü ?
Cemre_-53 ssunacicek ya elini keşfediyor ya da dış sancıları erken başlamış olabilir hemen cikmior dış uzun bı süreçle gidiyor malsef
dg1ozge ssunacicek bizim 2. ay muayenemizde doktor normal olduğunu, dişe hazırlığın başladığını söylemişti. Ben de 5.5 aylık çıkarmışım mesela. Normal olabilir sizin durum da.
Hiilyuss ssunacicek biz de öyleyiz 3. Aya 10 gün kaldı şapur şupur yiyor ellerini kesfediyor 😂😂 etraftaki herkes dis çıkarıyo diyo anlatıyorum anlamıyolae ben de he he demeye basladım ahahhahs
ssunacicek Selamcanim elini emerk dogdu aslnda ama yapmıyodu bu kadr son zamanlar eli agzından düşmyo 😀 yani bencede öyle çok erken çünkü
ssunacicek Cemre_-53 hadi yaa zaten en ufak bsy de hemen huy değiştiriyo bi düzen kurmak mümkün değil daha skıntılı gecccek süreç ozama
Cemre_-53 ssunacicek YK öyle düşünmeyin onun ağrılarını dindirmeye çalışın dış süreçleri biraz bebekler için yorucu ve sancılı en kotu doğal jel ya da kendiniz hazirlayabilirsiniz karanfil zeytinyağ ile de iyi gelir olmadı dış kasiyici şeyler alın verin eline bir nebzede olsa rahatlar ben kolumu feda ederdim:) geceleri uykusu bolunurdu dislemek isterdi az çok dış cikardi o dişlerle dış izi yapardı kolumu :) ama hepsi geçiyor zamnla
Elisa2103 Mümkün canım eşim ve ben 4 aylık diş çıkartmışız kızım 5,5 aylık 2,5 aylık olduğunda aşırı derece sulanma ve kaşınma isteği vardı doktorla görüştüğümüzde genetik olabilir dedi normalmiş fakat daha patlama yaşamadık çok huysuz bir hafta geçiriyoruz