liva165_ 3 buçuk aylık kizima hidrosefali teşhisi konuldu bu hafta sant takılacak ve bununla baş edemiyorum çok üzgünüm 😞
Nil37 liva165_ çok geçmiş olsun canım çok erken tespit edilmiş korkma bu hastalığı erken teşhis edilip ameliyatı yapıldıktan sonra normal insanlar gibi hayatını sürdürebiliyorlar Rabbim şifa versin dualarım seninle❤️
Fadikcee liva165_ hiç merak etme yeğenim hidrosefali oldu 6 aylıkken şant takıldı su an 3 yaşında kafa büyümesi zaten duruyor bi an önce ameliyatı olun ki şu aktarımı olup beyne toplanıp bi zarar vermesin başka yerlere bizimkinin sadece bi yürümesi kaldı her gün fizik tedavisi görüyor
liva165_ Cok korkuyorum kızım için insallah dediğiniz gibi gider kizimda diğer çocuklar gibi yürüyüp koşabilir 😞 Nil37
liva165_ Fadikcee Rabbim şifa versin yeğeninize umarım bi an önce ayağa kalkar onun için hep dua edecem
Nil37 liva165_ korkma canım en erken tespit edilmiş ameliyatını olunca sağsalim olucak koşup oynayacak anne baba diyecek Allaha sığın Rabbim şifasını verir inşallah kurban olurum ben ona pamuk❤️
Minikkoalam0404 liva165_ çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah, vücuttan orantısız olarak mı büyüklüğü arttı baş çevresinin genelde boy kilo baş çevresi orantılı olarak artıyosa eğer 43 cm fazla degil benim oğlumunda 4 aylıkken 45 cmdi