Asell19 Kızlar kızım 43 günlük sütüm az olduğu için mama destekli besliyorum 3-4 saatte bir (uykusuna bağlı) emzirip mama veriyorum bebelac gold kullanıyorum. Kızım 2.800 gram 47cm doğdu 30 günlükken tartımda 3.600 gram 52 cm ölçüldü. Haftaya kontrolü var ama bana sanki kilo konusunda ilerlemiyor gibi geliyor. Bide kakasında sümük gibi uzun mukus ve pütürtüler var mama mı değiştirsem mi acaba. Sma mamanın iyi olduğunu duydum. Kilo aldırıyormuş. Tecrübeli anneler Fikirlerinize ihtiyaçm var.😔
yaseminkarakurt Kilo konusunda ilk ay gayet iyi ilerlemiş. Kilosuna baktırmadan doktora danışmadan adım atmayın, kakasında mukus devamlı oluyorsa alerji de olabilir zaten öyle bişey varsa doktor alerjiye özel ayrı mama yazar
kiliclar [bilinmeyen] aptamil deneyin ben kullandıımdan beri kızımın kilo durumu gayet iyi yaradı bize tavsiye ederim.
ceylinnn Sma fena kabızlık yapıyor ve içmek istemiyorlar. Birde içerisinde maltodekstrin var.Yani glikoz şurubu. Mukuslu ise kakası doktora sorun alerjisi vardır.
nurannuran alerjisi olabilir mi mukuslu kaka alerjide de olur , aptamil dene bakalım ama bence doktorla görüşün , sma da prebiyotik lif yok kabızlık yapar