RedFlower_ Kızlar 17 kilo oğlum 107 cm boy 3.5 yaşında Deniz simidi alcam Kaç cm olması lazım 3.6 yaş diyor kimisi 55 kimi 51 60 cm Sizi aldiniz 3.6 yaş uygun mu 3.5 Yaşa
Dmt-01 RedFlower_ artık büyüdüğü için simit yerine koluk yüzmeyi öğrenmesi için daha iyi olmaz mı sanki?Yani benim kızımda aralıkta 4 yaşına girecek ben kolluk aldım.Hem daha rahat hareket eder hemde yüzmeyi öğrenmesi için daha kolay olur diye düşünüyorum
Wanderlust RedFlower_ 2 yasinda kollukla cok rahat yuzuyor simitte pek durmaz bence oglum simit hic kullanmadi her cesidini almistik ama en rahat kolluk oldu
Wanderlust RedFlower_ biz 230a almistik meshur markanin muadili alman bir urun ici sungerli yuvarlak aynisi trendyolda fln var muadilleri bakabilirsiniz kolluk diye aratip cikiyor
Wanderlust RedFlower_ 2 yas cm yok standart zaten kolluklar ici sungerli sisince cocugun koluna tam oturuyor
Wanderlust RedFlower_ ebek kolluk yazinca cikiyor butcenize gore bakabilirsiniz riddex, myswimbaby, swimbaby markalari cok tercih edilen markalar 1,5 yas itibariyle kullaniliyor bizimkisi grunflugel marka 1-6 yas ama tukenmis