Zeynepadem Kızlar 4 aylık oğlum acaba dişmi çıkarıyor anlamıyorum ağzı sürekli akıyo eli hep agzında nere bulursa direk ağzına almak istiyo bide iki gündür üç defa ishal gibi sulu yapıyo siZce neden doktora götürsemmi acaba ???
M_g_m123 Zeynepadem benimde oğlum 4 aylık aynı sikayetler bizdede var bende şüpheleniyorum acaba diş mi diye ama beninde ilk olduğu için tecrübeli değilim
Zeynepadem endlesslove bizde şükür ateş yok ama napsak bilemedim diş çıkardığını nasıl anlayabilirim ilk olduğu içim pek bi tecrübemde yok 😔
endlesslove Zeynepadem Canım ağzının içi çok sıcak oluyor birde elinle kontrol et çıkacak olan dişlerin yerleri belli olmaya başlıyor, benimde ilk ama ben bile anladım diş yerleri kabarmış.
Zeynepadem M_g_m123 en iyisi doktora sormak bi kaç gün sonra 4.ay aşısında gösterip sorcam artık sizede bilgi veririm ☺️
Zeynepadem M_g_m123 bebeğin anne sütü alıyosa sıvı ishal gibi yapması normalmiş ve diş çıkarma değilmiş hazırlık gibi bişey sanırım yani sorun yok bizde
M_g_m123 Zeynepadem bebegim anne sütü alıyor kakasi biraz katılasti kıvam almaya basladi ve rengide degisti bakalim nolucak bu arada unutmayip buraya yazdığın içinde teşekürler
Zeynepadem M_g_m123 bizde aynı durumundayız iki gündür biraz katılaştı ama rengi hep aynıydı sarı hardal gibi... Rica ederim sorabilirsin herşeyi