Aby Kızlar merhaba. Kızım 2 ay 21 günlük emziriyorum ama kilo da vermek istiyorum çoğu kişi emzirirken kilo vermeye çalışma sütün kesilir diye korkuttu beni. Aranızda emzirme döneminde sağlıklı kilo veren var mı, nasıl verdiniz kiloları
orkideSeverim Aby emzirirken direk kilo verenlerde var bende onların nasıl verdiğini anlamıyorum sizin gitmedimi
Kalimbanne Aby Bebek 6 aylık olunca başlayabilirsiniz ayrıca diyetisyenle çalışırsanız o sizi doğru yönlendiritlr
Summerwine95 Aby diyetisyenle çalışıyorum sütumde de bir sikintj olmadı.Haftalik görüşüyoruz liste bana ozel
eez Aby aslında emzirirken çok fazla kg veriliyor sadece diyet yapmak yerine bence karbonhidrat ve abur cubur tatlı olayını kisitlarsaniz bol su ile harika kg veriliyor ekstra diyet uygulamaya gerek kalmıyor zaten gün içinde de çocuktan dolayı sürekli hareket halindeyiz
Aby orkideSeverim doğumdan sonra 5 kilo kadar verdim sonra kilom sabit kaldı ama ideal kilomun üzerindeyim çocukta olunca çok zorlanmaya başladım o yüzden kilo vermek istiyordum
Aby Kalimbanne bir diyetisyenle görüştüm ama hazır bi liste verip gönderdi tabii ki işinin ehlidir ona lafım yok ama o listeyi uyguladığım zaman çok fazla tansiyon düşüklüğü yaşadığım için uygulamayı bıraktım