Nrmnn5308 Bebeğim uyumak uzereyken gozleri kapalı ama elleri kolları ayakları hep hareket halinde neden oluyor acaba uykuya da cok dalamıyor gozleri hafif açık oluyor tam daldigi zamanda kendini bırakıyor ama uyumak uzereyken hep hareketli
Gugu- Nrmnn5308 ay sorma benimde başım dertte 23 günlük bebeğim ama iflahım kurudu uyutmak 1 buçuk saatimi alıyor napcam bilmşyorum🥺
Temmuz5_ Nrmnn5308 aynı durum ve 55 günlüğüz daha bir de elleriyle mahvediyor yüzünü. Kundak yapmak istemedim ama mecburiyetten şimdi yarım kundak yaptım inşaALLAH uyur
Unicorn67 Nrmnn5308 21.gunden merhaba bizde de durum aynı hareket etmekten uyuyamiyor kucağımda uyutiyorum bırakınca uyanıyor bugün fark ettim ki çocuk kundan istiyor 2 defa öyle uyuttum 😌 umarım böyle devam eder kundaklanuyur
nurefsanakbulut Gugu- KUNDAK AŞKO KUNDAK ben alıştırmadım çok pişmanım çocuk kundakta olunca direk uyuyor annem zorla yapardı z5 dk ya uyuyordu çocuk
Nrmnn5308 Kundakta agliyor elleri hep yukarda olacak oyle uyumak istiyor ama alistiracam eger cozum o ise ben gaz sancisi var diye dusunmustum