dandinikoo Kızlar bebeğim 2 buçuk aylık emziriyorum sütyen takmak istiyorum ama sütümü etkiler diye de çekiniyorum. Aynı sorunla karşılaşan var mı acaba gerçekten etkiler mi?
Vera1810 dandinikoo ilk defa duydum. Etkilediğini sizden. Ben hep taktım hiç birşey olmadı emzirme sütyenleri rahat
Minikbebekuraz dandinikoo ilk doğum yaptığımda banada taktırmadılar evde de bi süre böyle ol dediler 1 aydan sonra takmaya başlamıştım evde sütyensiz gezdim dısarda değil tabi etkilenmedi açıkçası sütüm
SevimliHayaletCasper dandinikoo asla duramam sütyensiz memelerimin göbek deliğine inmesini istemem 😁 sütümüde hiç etkilemedi
FmBetull dandinikoo Hayır sütünüzü kesinlikle etkilemez.Ayrıca sütyeninizi takın ki göğüsleriniz sarkmasın.
cileklovermom dandinikoo mastit oldum doktora gittim sütyensiZ tabi😬 doktor dedi ki sütyen tak takmazsan daha kötü olur
Yuzuklerin_efendisi0 dandinikoo Tam tersi takmazsan göğüs uçların sürtünmekten yara olur. Emzirme sütyeni takabilirsin pamuklu olan.
MelisasMom dandinikoo doğurduğumdan beri takıyorum sadece emzirme değil destekli bile taktım (küçük meme sorunsalı) valla sütüm hiç azalmadı bebişi 3.5 aydır anne sütüyle besliyorum çok şükür
Cihangiriinannesii dandinikoo telli ve sıkı sutyenler evet sütü etkileyebiliyor diye biliyorum bende. Çok güzel süngerli emzirme sutyenleri var genelde kumaşı penye oluyor onlardan alabilirsiniz. Uzun süre ben onlardan kullandım
kizannesi575757 Ben sutyen takmasam gobegime iner heralde göğüslerim hatta duş alırken bile çıkarmıyorum iyice sarkmasın diye emzirme sutyeni kullanıyorum çok şükür sutumde azalma falan olmadı
nurefsanakbulut dandinikoo kız tövbe ne alaka hoş ben hep sallaya sallaya geziyorum da 😂 emzirme sütyeni al korkun varsa