aylizinannesiii Kızlar banka olarak hangi bankalar iyi hesap açmak için halka arz filan diyor merak ettim bende
prensannesi_2 aylizinannesiii garanti bankası kullanıyorum bugün halka arz vardı e bebeğin ondan aldım
aylizinannesiii hayalperest2310 hiç hesabım yok hangisi iyiyse ona yöneleceğim merak saldım bende burdaki arkadaşlar yardımcı olur bence ❤️❤️😂
hayalperest2310 aylizinannesiii bende merak saldım da yapabilir miyim bilmiyorum bilgilenelim de ilerde yaparım heralde 🙄
aylizinannesiii Oburiks Garanti bankasında halka arzlar var mı yatirimlik bazı bankalarda yokmuşda merak ettim
aylizinannesiii prensannesi_2 garanti bankası ayrı uygulaması mi var yatırım için yoksa tek uygulamada mı hepsi
Usengeccanee prensannesi_2 canım bana anlatırmısın anlamadım ya yapıkredıden e bebeğe yapcaktım 46bucuk neye yatırıyoruz? Sonra ne kadar yatırmamız gerekıyor
aylizinannesiii hayalperest2310 ben yapicam ya ikiyuz ucyuz ne gelirse kendimize en azından napiyim yaparız bacım anneyiz herşeyi yaparız Allah’ın izniyle 😂❤️❤️❤️
aylizinannesiii prensannesi_2 telefondan üyelik oluşturduğumda eve gelir mi kart bankaya gitme imkanım yok da ❤️❤️
aylizinannesiii Stass yatırım hesabından para atiyormussun uzun vadede yukseliyormus bende eşimden ogrenicem borsaya merak saldık😅