Silacnr011 Kardeş isimlerinin uyumlu olmasına dikkat ediyor musunuz ? Şuan hamileyim oğlumun adı Yusuf Can bu isime uygun ne ismi katabilirim cinsiyeti henüz belli değil 🫶🏻
Wanderlust Silacnr011 dikkat etmiyorum ikiz de olsa yakin isim koymayi hic dusunmem yakin isimler mutlaka karisiyor cocuklar hic mutlu olmuyor. Zaten ikisi yapisik yasamicak asla da yanyana isimleri kullanilmicak bana gore gereksiz geliyor ama ulkemiz nedense uyuma kafayi takmis durumda herkes birinci cocuga isim uysun diye ikinciye hic aklinda olmayan isimleri koyuyorlar🤷🏻♀️
Peliina Silacnr011 Benim hoşuma uyumlu isimler gidiyor kardeş isimlerinde. Anlam olarak ya da tını olarak.
Ebus2045 Silacnr011 ikinci oğluma hamileyim ama hiç öyle yakın olsun diye düşünmedim modern olsun diye düşündüm hep
enercisizkaldimanne Silacnr011 Kaan Eymen ♥️ Karan Egemen bence uyumlu olmuş ya😂 baya secerek benzetmeye çalıştım 😁
2ogullu1anne Ben uyumlu isim seviyorum. Ogluslarimin ismi de birbiri ile uyumlu. Erkek olursa Yakup Han, Yunus Han, Yavuz Kaan,Yavuz Han ,Yagız gibi. Kız olursa da Yağmur , Cansu
AgentMom Silacnr011 3 çocuğum 2 ismi var. 2. İsimleri uyumlu. Mert ,Metehan ,Meva . Benim de ismim Mehtap. Kendi ismimle uyumlu yaptım 😂