Ozlem2842 Kızlar bebeğimin bilirubin sarılık değeri kanda 17 çıktı hastaneye yatırmak istemiyorum 2 saatte bir emiyor ancak hala sarılık geçmedi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ne yapsam iyi gelir mama takviyesi versem mi nasıl düşer bu sarılık 🥺
htice2909 Ozlem2842 aynı durumdaydım asla hastaneye yatsın istemedim 15 dakikada bir emzirdim çok şükür o şekilde atlattık. Kişiden kişiye değişir ama ben asla hastaneye yatırmak istemedim bebeğimi sınırda dediler 8 saat sonra tekrar getirin dediler goturmedim dediğim gibi 15 dakikada bir alarm kurarak emzir inşallah sen de atlatacaksin
Seden 2 saat uzun bi süre, sıvıyı ne kadar çok alırsa o kadar çabuk atlatir, mama da verebilirsiniz tabii ekstra destek olur sonra bırakırsınız
Cekiyorum_Gulumse Ozlem2842 neden yatırmak istemiyorum ki kaç günlük bebeğin. Ben kızımı 5 sene öncesi 17ydi diye Bi gece de düşürdüler sariligi. Eve getirsem napcaktim o kadar hızlı dusuremicektim ki
Cekiyorum_Gulumse Ayrıca iki saat çok uyumasına izin vermeyin mama desteği yapın çünkü sarilik uyutuyor memede sansaniz bile emmiyor hem güçsüz hem uykuya meyil var. Siz doyar sanırsınız o uyur. Mama destekle emerken yandan siringayla sıkabilirsiniz. Yada yeni dogan anne gogsune benzeyen Philips aldım ben biberon onunla ver
Tosbaninannesi Ozlem2842 2 saat çok uzun bir süre siz sürekli sık emzirin gerekirse küçük kutu bir mama alıp başlayın 🙏🏼
Eslemervaela hastanede yatsa bebekden sadece kan aliniyor onun disinda cani yanmiyor isik tedavisi uygulaniyor iki saatte zaten siz emziriyorsunuz benim kizim 16 ile isik tedavisi aldi ben anne odasinda kaldim alt kattaydi kizimda iki saate bir emzirdim mama verdim altini degistim uyuttum sabah 8 di ddahada cikmadi sukur hatta dedim keske daha once yatsaydi yani bu kadar korkmaya direnmeye gerek yok acili bir islem yok bence goturun hastaneye cok guzel ilgileniyorlar
Belcim30 Ozlem2842 yatırmak istemiyorum demek olmuyor bence bu sağlık ve çocukta hasar bırakabilir Allah korusun duygusallığın kabul edilemeyecek yerleri var BENCE zor illaki ama şimdi yeri değil derim. Benim kızım emmedi refleksi zayıftı küçük doğdu sonra bende milleti dinledim acıkırsa emer diye mama vermek istemedim sonuç çocuk 10 15 günlüktü 19 yada 20 değerle hastaneye gitti ve doktor hemen yatış dedi ağladım falan ama yeni doğan olunca hastanenin anne oteli diye bir yeri vardı ben ilgilendim çocukla ağladığında altını değiştirmesinde odadan gelip küvezde değişiyordum sonra tekrar odama geçiyordum ışın verdiler kırmızı ve mavi çocuga iyi geldi bende hem sağdım sütümü hemde mama verdim maşallah 4 günde toparladı eve geldik 13 14 lere düştü ve kilo almaya başlayınca toparlıyor çocuk dedi doktor neyse eve geldim aynı düzeni sürdürdüm 1.5 saatte 2 saatte çocuga süt sağdım sütüm yetmezse mama verdim 1 ay sonra kontrole gittim doktor baktı yüzüne tamam geçmiş dedi şükür sonra bir daha hiç olmadı.. Eğer ki sütün yetiyorsa çocuk emiyorsa mamaya zaten gerek yok ama baktın ki yetmiyor çocuk aç mama ver tabiki ya bu mama zehir değil çocuklar için özel üretilen bir şey.. Ben doktora sordum çocuk yogun bakım doktoru ve hemşirelerine verdiği cevap şu çocugun beslenmesi lazım anne sütü olmasını isteriz ama yoksa mama olacak Şöyle DÜŞÜNÜN DEDİ YETİMHANELERDE ONCA BEBEK VAR VE HİÇ BİRİ MEME EMMİYOR MAMAYLA BESLENİYOR mamayla besleniyor diye ölen hiç bebek vakası yok çok şükür dedi.. Şifalar dilerim başımdan geçenn bir seyi sana böyle özetlemiş olayım