Minikbebekuraz neolmusyaani arkadaşım baya bi kullandı hem insanlarla tanışıyordu hemde yayın yapıyordu elmas hediye falan atıyorlardı ona
GokceMom_ neolmusyaani sohbet uygulaması arkadaşlık fln ılgı alanlarını yazıyosun ona gore arkadas fln bulup sohbet edıyosun
neolmusyaani GokceMom_ mesela nası yaziyosun whatsapp gibi Bi uygulama mı seni nası buluyolar esim indrmis elim kolum tutmuyor su an
neolmusyaani Fusunf sordum ben indrmedim diyo inkar ediyor ama telefonunda ben gördüm gördüğüm şeyi inkar ediyor kafayı yiyecem vallahi ya
maysa-19 neolmusyaani eğer elmas ve yayın olayı varsa eşin kumar iddia tarzı bişey oynuyor olabilir.yayin falan yapiyormu evde
Fusunf neolmusyaani erkeklerin ortak özellikleri inkar ederler Eşin uyurken programı indir bak bakalım neler yapmış
Eternity neolmusyaani Google play store giriş yapın. Sol üstteki 3 çizgiye tıklayın. “Uygulamalarım ve oyunlarım” sekmesine girin. “Kitaplık” kısmında daha önce kurulan uygulamalar gözükecektir. Eşinizin gözüne sokun
neolmusyaani Fusunf ya inan indrdm telefon numarası mail adresi parola falan istiyo yapamadım inan ki ve esimi ordan nası bulacam gösterince sildi kendi telefonundan neden yapar insan bunu ya beni aldattım diyorm hayır ben indrmedim diyo
neolmusyaani Fusunf yemin ediyorum burda hep okurdum ve benim başıma asla gelmez böyle bisey derdm o kadar emindim ki şu an bidaha asla guvenemem
Fusunf sadekahve_bitter sarımsak bende koyuyorum amaa et suyu tadınız sevmiyor tarhana da sevmiyor amaa kandırarak içiriyorum teşekkür ederim ☺️
zuleyhaaxtr meetmeyi bekarken ben kullanıyodum karsı cinsle tanisiyosun falan cok sapık doluydu geri sildim
neolmusyaani zuleyhaaxtr yani cinsel içerikli resimler gondriyolar miydi durduk yere goruyo musun herseyi hersey ortada Bi uygulama mı çok merak ediyorm icerigini