Kusananne 35 günlüğüz bebeğim kakasını yaparken çok ıkınıyor, alttan gazını da çıkaramıyor. Sap simplex nurse harvey şurup metsil zeytinyağı kimyon hepsini kullandım yok. Bir türlü gaz çıkmıyor çok ıkınıyor poposu çatlayacak diye korkuyorum
Elif2602 Kusananne benimde 1 aylık oğlum var aynı sorunu yaşıyoruz doktorumuz bize elma yağı ile masaj yapın karnına ayak altına demişti denedim iyi geldi sende bi dene istersen
seymaaras Kusananne Bizde de aynı sorun var. Hiç bir çözüm bulamadım🤦🏼♀️Ancak kimyon çayı ile hafifletiyorum.
melisaninannesi Kusananne karnının yumuşaması için yastığa yüzüstü koyuyorum ben bazen işe yarıyor poposuna zeytinyağı sürebilirsiniz karnına saat yönünde masaj yapın elma yağı ile ayrıca topuklarına. İnş düzelir 🤲
Kusananne Elma yağı aldım şimdi masaj yaptım hemen etki etmesini beklemiyorum tabi, rezeneli anasonlu çörek otu yağlı çay vermiş aktar onu vereceğim bir iki çay kaşığı
Elif2602 Kusananne humana kimyonlu rezene çayindan verebilirsin demişti doktor ama ben cesaret edemedim onun yerine kendim içiyorum
Kusananne Fitil vermek istemiyorum zararlı olduğunu düşünüyorum, poposuna müdehalede bulunmadan yapsın istiyorum