Selimikomom Kızlar ben bir sayfadan mini bir abiye aldım fakat giyince içime sinmedi uzununu almak istiyorum bir kusuru yok gayet güzel geldi ama iade etmek istiyorum iade süresi kaç gün ve haftaya çarşamba giymem gerek o süre içinde gelir mi 🥹
CmreKSidar Selimikomom iade süresi 15 gün gelişi firmadan firmaya değişir siz iade etmeden alacağınızı alınn ben hiç iadede sıkıntı yasamadım
melegim71 Selimikomom iade suresi 15 gun zatem iade olusturuyosuniz kod vericektir size gelip gitme sıkintılı olabilit sizin yerinizde olsam bitane daha aynisindan verir bedeni uyan digerini iadeye gonderirim riske atmam
Selimikomom CmreKSidar ayy 17 ağustosta gelmiş bana yani 12 gün falan oluyor ama çok kararsızım değiştirsem mi diye atıyım foto da bir bak 😅😅
Selimikomom CmreKSidar Bunun uzununu almayı düşünmüştüm zaten after party gibi bir şey olacaktı o yüzden çok önem vermedim
Selimikomom melegim71 kararsızım ama bir yandan🥲🥲 kısa olan abiyeyi attım fotoğrafını sizce değiştirsem mi
Selimikomom Sacmalama_Engiinn hayır ya cjdjhhsj tanıdığımı adamda duruyor öyle ya eşim gidip alacak ya da ne bilim amaan
Selimikomom Sacmalama_Engiinn kabul etmiyor işte öyle teklifte bulundum da yok kargolanır ne gerek var diyor inş sağ salim ulaşırım ya 🥲
Selimikomom melegim71 bende değilim 🥲 tesettürlüyüm ama çok yakın kuzenimin kınası party tarzında yapacak yaşlı falan da olmayacak o yüzden bu tarz seçtim
Asyabuse Ay bence net kısa olan yaa after party tarzı demişsin zaten uzunu çok düğünlük yak ortalığı kısa olanla missss