Lunaluu ArvenMom outlander izliyorum şu an, bundan sonrada Gilmore Girls izliyeceğim. Tüm bölümlerini seneler önce izlemiştim Tv de.
aylizinannesiii delirmeceler ay Kore dizi arkadaşımı buldum şuan yeni dizileri izliyorumm siz ne izliyorsunuz 🩷🩷🩷
delirmeceler aylizinannesiii ne izlemiyorumki 😂 güncellere beklerken eskilere gidiyorum arada king land bitti şeytan avcısı thr real has come destined with you my lovely liar behind your touch mask girl kiss goblin heartbeat daha bir çok dizi takipteyim 🤣
aylizinannesiii delirmeceler mask girl midemi bulandirdi yarısında bıraktım şeytan avcısının yeni bölümü bekliyorum bide movingin 🫶🫶🫶🫶
delirmeceler aylizinannesiii bana değişik geldi ben kore olsunda ne olursa olsun kafasındayım lee min ho yeni dizi çeksede iyide kötüde olsa izlesem diye bekliyorum yeni gelecek olanlarıda bekliyorum demon varözellikle onu😋
aylizinannesiii delirmeceler sen bendende fazla maşallah 😅😅😅🩷 ay çok sevindim ya Kore dizisi izleyen birini buldum 🥰
delirmeceler aylizinannesiii arada izlediklerimizi beğendiklerimizi paslaşalım okadar çokki bazen gözden kaçırıyorum bende