NmalkoC ArvenMom bence o sizin zevkinize bağlı ya bende normalde internetten önerilenlere bakıp mesela izliyorum hoşuma gitmiyor birinin en cok övdüğü dizi bu ara terzinin 2. Sezonunu izliyoruz 2 ay sonra ancak biter 😁
Dmt-01 ArvenMom köt adamın on günü izlediniz mi değişik güzel bi film bence birincisi dizi şeklinde ikincisi film şeklinde üçü bekliyoruz:)
yagmurkokusu_ ArvenMom dün bi diziye başladım ilk 25 dakikasını izledim çünkü uyumuşum my holo love ismi geçen blood water izledim netflix komedi haricinde çoğu dizi filmini izledim. Çünkü hamilelikten önce her gün kocamla 1 dizi bitirirdik sezonu 4 den fazlaysa 4 günde bitiririz. Zombilerin Savaş hepsini izledik diyebilirim. Hunharca dizi film izleyen biriyiz
Casper9061 ArvenMom breaking bad , prison Break, firends , the Walking dead , dexter, lost, Queens Gambit , my name .
Dmt-01 NmalkoC ay terzinin ilk sezonu daha iyiydi bence ikinci sezonda berrak tüzünataçı sadece seks objesi olarak kullanmışlar resmen başka rolü yok kadının
NmalkoC Dmt-01 ben 1 haftadır 2 bölüm izleyebildim malesef oğlum bu aralar uyumadığı için ama dediğiniz gibi abartmışlar fazlasıyla ilk sezonu begendıgım için devam ediyorum sırf dizi kalmadı artık birde anca 1 sezon 1 ayda bitiyor 🤣
ArvenMom yagmurkokusu_ bizde öyleyiz şimdi ne izlesek diye düşünüyoruz hiç birşey bulamayınca muhteşem yüzyıla geri döndük 🤣🤣
yagmurkokusu_ ArvenMom şuan anca bebek uyursa açıyoruz kocam uyuyunca da ben başka dizi açıyorum çünkü zombi izlemekten kan görmekten nefret eder oldum 😂 bazende kocam bebetoyu götürürse izlerim dün komedi izledim mahalleden arkadaşlar diye şu son zamanda Nurgül Yeşilçayya hayranlık duymaya başladım
ArvenMom yagmurkokusu_ valla bebişle ilgilenirken bile izliyorum ahahaha tv konsol önünden kalkmıyorum 🤭
ArvenMom Casper9061 yazdıklarının hepsini izlemem hele ki ilk baştakini 2 defa izlemem hepsi birbirinden güzel 🫶🏼
2bebegim Casper9061 breaking bad; yıllar önce izlemeye başlayıp yarıda bırakmıştım. Dün akşam bitirmek nasip oldu hahahahh çok güzeldi ama 👏👏 Şimdi rahatlıkla başka dizi filmlere gecebiliriz. 😂
Casper9061 ArvenMom nefesini tut benim için gerilimde zirvedir izlemediyseniz tavsiye ederim film olarak tabi
Casper9061 ArvenMom panik odası , evdeki yabancı , parçalanmış , countdown , saklambaç , alive , bunlarda güzel filmler bence