Bernaabernaa ikikereannee bakalım benim olduğum yer biraz ters kaliyo yakın ama ben de senin iş gibi küçük cocukla götür getir yapamam Allah yardımcımız olsun
ssari1903 Bernaabernaa Benim arkadaşım ted kolejine gönderiyor servis ücretini dün söylemişler 50 bin tl ödedi sadece servise. Bence çok fazla ama bulunduğunuz ile göre değişir
Bernaabernaa burnumagelioduuujfklkl geçen sene iyimis fiyatlar ama bu sene her şey uçtu baya bı fark olacağına eminim
Bernaabernaa Laden biz Kur’an eğitimli bı yere gondermeyi düşünüyorduk ilk başta orası loste atmış Faber Castell let’s markalar en kötü isteseler fatih isterler
Denizpasam Laden yok canım verilmedi liste daha, ilk hafta atıştırma haftası oluyor ya o zaman veriyorlar sanırım alınacak ihtiyaçları boya vs.
kivircigim NmalkoC merhaba bu yıl için ortalama belirlenen bi fiyat var mı bilginiz var mı 700 metre için en kısa mesafe🌸
NmalkoC kivircigim merhaba bizim araclar 7/9 km arası gidiyor 1700 tl miş sanırım 0/1 km büyük ihtimalle 1400 civarı olabilir daha tam belli değil bizede genelde ağustos sonu gibi listesi geliyor
NmalkoC kivircigim evet canım servis odası ozaman belirliyor fiyatı bizede liste yolluyorlar fiyatlar standart olduğu için ama tahminim 1300 falan olabilir sizin 🌸