Neslyhhan Kızlar mastit olmuşum 2 gündür ölüyorum göğüs ağrısından acile gidiyorumm sadece parol serum vurup gönderiyorlar. Ateşim 39 ları buldu ağrıdan ağlıyorum 🥹 sıcak su torbası koyup elle sağmaya çalışıyorum ucu da su topladı normalde elektrikli süt sağacağı kullanıyorum yine başladı ağrı doktora gitsem antibiyotik başlasam nolur yaşayan var mı nasıl geçti
1oglananasi6 Neslyhhan antibiyotik kullanmadım antibiyotik içerikli krem aldım göğsüme sürdüm elektrikli pompa ile bir aya yakın sağdım hem de emzirdim baya zor süreçti goguslerini ılık su tut sonra da soğuk havlu ile pres yap iyi gelicektir kanallar iyice açılmalı ama sagmayi bırakma
neolmusyaani Neslyhhan sıcak suyu cam şişeye koy sonra boşalt ve o sıcak şişeyi göğsüne koy sogudukca tekrarla sıcak suyla 15 dakika böyle devam et gün içerisinde ara ara yapmaya devam et o kadar faydasını gördüm ki bende yeni öğrendim sağlık ocağından diyorm keşke daha önce bilseydm hemen etki ediyor 15 dakika yap gün içinde ara ara
tubaks Neslyhhan bebeğim 1 hastalıkken mastit olmuştum antibiyotik kullanmadan asla geçmedi ateşim 41 e yükselmişti çok zor bi süreç geçmiş olsun şimdiden benim dr sürekli o göğüsü emzirmemi önermişti içi boşalsın diye ve sürekli masaj yaptık bebek yağıyla, pompayla sağdım ve birde ben lahana koymuştum netten araştırabilirsiniz bunları yapmama rağmen bi kaç gün sürdü
karanikoannesi Mutlaka git canım antibiyotik ile çözün yoksa ilerlerse ameliyat olabilirsin ben oldum :(
Neslyhhan karanikoannesi gerçekten mi 🥹 geçmiş olsun ben antibiyotiğe başlicam ama sol göğsümden geliyor süt onunla idare ediyorum diye gitmedim sıcak su torbasıyla duruyorum 🥹 geçmezse mecbur gidicem perşembe
Xilda Ben oldum ve ateşler içinde yattım maalesef ki ve elektrikli pompa hiçbir işe yaramadı. Tek iyi gelen bebeğimi emzirmekti. Googlea yazın memede futbol tutuşunda emzirin bebeğinizi, benim bayağı yumuşamıştı memem sürekli o pozisyonda emzirdim.
Neslyhhan Xilda ben emziremiyorum sağıp veriyorum meme reddimiz var sağarken de su topladı ucu felaket şiş ve ağrı yaptı sıcak su torbası ile duruyorum sürekli sıcak tutuyorum göğsümü 🥹 antibiyotiğe başlarsam diğer memeden de sağıp veremicem diğerinden idare ediyorum 🥹
Neslyhhan 1oglananasi6 sağıyorum ama ucu da su topladı yara oldu çok acıyor krem kullanırsam sağamam krem antibiyotik içerikli ben de dayanabildiği kadar dayanıp ilaca başlicam geçmezse 🥹
econat Gecmis olsun öncelikle iki defa mastit gecirdim. 3.defa olmak uzereyken gogsume soguk uygulama yaparak atlattim. Bol bol emzirin sonrasinda gogsunuzu rahatlatacak kadar sagin. Gogsunuzu tamamen bosaltirsaniz vucut tekrar sut üretir ve yine gogusleriniz siser. Emzirdikten sonra soguk uygulama yapin cok agriniz olursa parol icin. Soguk uygulama ve sagimla gecmiyorsa bir doktora görünün geçmiş olsun 🌸 instagramda ebe tulin bulur var takip etmenizi oneririm