Tuuggccee Bebegim ıkı aylık 2 gundur o kdar huzursuzlki sebebsiz aglama memeyi zor alma vesaire sizdede böylemi acaba
irmaks0 Tuuggccee ben de aynı konuda başlık açtım😂 çok zor ya. Tam 2. Ayımızda basladı 3 gündür devam ediyor inslalah bir an once biter. Cok huzursuz hic uyumuyo devamlı emmek istiyor kucak istiyor 😢
irmaks0 Tuuggccee kundak ve emzik biraz çözüm oldu deneyin isterseniz. Elleri hic durmuyor uyurken hep kendini uyandırıyor
ugrakyagiz Tuuggccee bacım aynısı bende uyutup öyle emziriyorum yada uyandigi gibi tutmuyor hani biberon falanda tutmuyor zarzor biberona sagiyorum elimle sonra içirip öyle memeye aliyorum
gokcemkaraman Tuuggccee evet ataktan hatta onların tarihleri bile var 8.hafta atağı o Bi 1 hafta 10 gun sürüyor 😔
RubyAren Benim bebeğimde 1 ay 20 günlük . Benimkisi de atak haftasında mıdır acaba?? Sürekli ağlıyor asla uyumuyor
Tuuggccee irmaks0 evet kucakta ve kuckta emıyor hıc boyle huyları yoktu agır bıde masallah buydukce huylar degıscek demkkı umarm cabuk atlatırız🥲🥰
EmineMercan Bizim dün 8. Haftamızla birlikte geldi. Ne gece ne gündüz meme hariç bir yerde uyumuyor. Yani sürekli kucağımda. Bıraktığım anda max 5 dakikam var. Oda bazen. O kadar çok emiyor ki peynir gibi kusuyor . Umarım bir an önce biter.
RubyAren EmineMercan bizde de 2. Ay atağı sanırım 5. Hafta atağını geçtik biz çünkü. Sanırım gelişimlerine göre erken gelebiliyor ataklar
EmineMercan RubyAren memede uyuyor mu? Benim sadece orda uyuyor şuan ama sürekli ağzında olduğu için içinde süt kalmadı yumuşacık oldu oda az az gelsin sevmiyor çıldırıyoruz. Sanki dövüyorum gibi basıyor çığlığı
Tuuggccee ugrakyagiz benm hıc oyle degldı ya ıkı gundur boyle zorla aglaya aglaya alıyor deli edıyor benı uzulıyorm valla