DfneKamile benim kızımda aynı. Ama bizde günlerce olmadığı değilde yapana kadar ıkınıyor krize giriyor. Myfloru bizde kullanıyoruz ve her gün 6 damla çok memnunum. Örneğin kakasını 3 4 5 saat önce yapıyor ama bi an bi krize giriyor gazdan ağlıyor kaka yapamıyor ıkınıyor ıkınıyor karnı taşlaşıyor ve ağlama krizi. Sonumuz acil oldu 2 kez lavman yaptırdık midesine kadar gaz doluydu. Myfloru gerçekten tavsiye ederim. Sana kullanma diyenlere kulak kapat. Çocuk çatlasın mı? Her çocuk farklıdır .Ben herşeyi yediğim halde gazı o damlayı içtiği an kolayyyca çıkıyor. Hafif ayaklarını altını temizler gibi kaldır öyle tut. Bize doktor infant diskezia da var dedi. Bebek popo kasını açamıyor gevşetemiyor o yüzden kaka gaz çıkaramıyor demişti kısaca. O süreçten sonra çok sıkışınca damlayı akşam veriyorum ama gündüz krizi geldiğinde fitil veriyorum. Ama damlanın işe yaramadığı bir günümüz olmadı. Biogaia, enterogis, myflor hepsini denedik en iyisi myflordu daha denediğimiz çok damla var ama unuttum kızım 2 ay 19 günlük bu arada.