bebegimherseyim08 Arkadaşlar annemin boğazına doktor balgam tıkanmış demiş şu an çok kötü doktora eve göndermiş nefes alamıyor çok korkuyorum 😭 nefes alamıyorum diyor ne yapalım lütfen yardımcı olun
Simaykck bebegimherseyim08 Çok fazla öksürüğe bende tereyağlı pekmez veya zeytinyağı pekmez kürünü yapıyorum en sonda içine bir kaç damla limon sıkıyorum rahatlatıyor hemen kızımada kendimede yaptım hemen öksürüğü kesmişti birde ayağını altına göğsüne vicks sürüyorum inşallah balgamada iyi geliyordur çok geçmiş olsun
Tuba bebegimherseyim08 Olmaz da soğana karanfil batırsın koysun baş ucuna biraz rahatlatır. Sabahta balgam söktürücü kullansın balgamı atabilmek için.
bebegimherseyim08 Tuba doktor balgam söktürücü yazmış ama annem şuan çok kötü ölüyorum diyor bende ölmek üzereyim😭
Tuba bebegimherseyim08 Akşam akşam içmesin onu, daha çok öksürmesine sebep olur. Tereyağ ile pekmezi karıştırıp bi kaynatıp içsin oda biraz rahatlatır sonra soğana bi kaç karanfil batırıp baş ucuna koysun. Çok geçmiş olsun 🙏🏼