mehmel54 Ceren1220 o aylarda sütüm az geliyordu bi acıktığında meme bi acıktığında mama olarak ilerliyordum ben
Momystyle Ceren1220 2.5 aylık oğlum 4 saate bir 3 ölçek veriyorum hem mama hem meme olarak bu şekilde ilerliyorum sadece memeyle doymuyor ne yazık ki
ENAU Ceren1220 benimki emmiyor o yüzden sağıp veriyorum.eğer sütüm 60 cc çıktıysa ona yetiyor genelde.bi dahaki uyandığında 60 mama yapıyorum.2 saatte bir acıkıyor.bazen 90 içiyor o zaman 60 süt 30 mama veriyorum
ENAU Ceren1220 oğlum sık ama az içiyor.o yüzden kalkacağı saatler belli şaşmaz.genelde sağıp hazır ediyorum baktım ki çok az sütüm var mecbur mama yapıyorum.yani duruma göre bakıyorum
mehmel54 Mantarsoteee17 sütü yetersiz olabilir önerin varsa söyle yoksa oku geç sorgulamak haddine değil
rumeysa800_ İlk ay sadece gece mama veriyordum ben sonradan mamaya alıştı memeyi reddetmeye başladı tüm çabalarima rağmen memeyi kabul etmedi bidaha şu an 11 aylık sadece mama veriyorum ve çok sık içiyor ek gıdaya rağmen ( benm kızım biraz aç bı bebek :))
Mantarsoteee17 mehmel54 ya bende mama veriyorum. Bak işine yaaa. Memeyle doyup üstüne mama verenler var bebeği daha küçükmüş öyle mi yapıyor acaba dedim. Seni ne ilgilendiriyor bnm yazdığım.
mehmel54 Mantarsoteee17 yazma üslubun öyle gösteriyor o zaman üslubunu düzelt ki karşı taraf üzülmesin söylediğin şeyleri sorun etmesin.
Mantarsoteee17 Ceren1220 bnm gündüz sütüm gelyordu gece olmuyordu. Sadece gece veriyordum sonra gitmeye başladı sütüm. Bi meme bi mama veriyordum.