Hanzemyuksel Zeynepsimay benım hıc guzel gecmıyor cok uykusuz uyku gerilemesi oldu asırı memeye duskun gece sabaha kadar memede yada ayagımda kendısını o sekılde uyutturuyor ama bana resmen sen yatma dıyorr😩
ElifDefne3535 Zeynepsimay sürekli mutsuz 🥺 çok mutlu bir bebekti oysa ki uyumuyor uykusunu almadığı için mutsuz gece kaç kere kalkıyor sayamıyorum artık yatırıyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyor 🫣 8.ci ay sağlam geldi bize
kuzeyinannesi2023 Zeynepsimay çok fenayız çoook🥲 7.5 aylığız biz, birden çocuğun huyu suyu değişti. Hiç durmuyor, canından can kopar gibi ağlıyor ama kucağa alıp oynatınca bir şey yok. uyku desen o da yok, tüm gün 2 uyku 1 er saat👶🏻👶🏻
Assf Zeynepsimay benim çok iyi geçti maşallah sadece memeyi hiç bırakmak istemiyor sürekli ağzında olsun ister o kadar
Zeynepsimay Hanzemyuksel bakalim benim ki nasil gececek 8 ay 1 günlügüz bizde diş sıkıntı yapacak galiba
Yasemin9 Hanzemyuksel aynı bizim bizde uyku gerileesi yaşamıştık aşırı huzursuzduk diş patlıyor şu ara düzeldik biraz daha uyku eski düzenine girmeye başladı
Hanzemyuksel Zeynepsimay 4 dıs gelıyo bızımde canları saolaında gecıcı dıye kendımı rahatlatıyorum anca
Zeynepsimay Yasemin9 bide diş jeli falan diyorlar ama ben kullanmadim diş çürütyor dite duydum ama kullanan varmi
Hanzemyuksel Yasemin9 emme bagımlısı oldugu ıcın dusunuyorum ayrı kalma korkusu war sankı tuwalete bile bırlıkde gidiyoruz 1 dakıka ayrı kalmıyorum zombi gıbıyım resmen
Kbra_0101 ElifDefne3535 aynı bizi anlattınız 4. Ay ayağından sonra tamam heralde kurtulduk dedim 8.ay çıktı oğlum çok değişti yanında bir dk ayrilamiyorum sürekli mutsuz herşeye ağlıyor elindeki oyuncakla maksimum 1 dk oynadıktan sonra sıkılıp ağlıyor o ağladıkça ben çıldırıyorum annecim sana başka ne yapabilirim diye eşimde çalışıyor gurbetteyiz öyle tek başımıza kafayı yemiş vaziyetteyim degisirler mi sizce nereye kadar böyle devam ederler
Zeynepsimay Assf suana kadar bizimde iyi yatakta done done uyumaya çalişma işte birazda dişarda gezme istegi var bu ara
1aysekaplannnn Zeynepsimay 7 buçuk 8 ay heralde çocuklarda mutsuzluk yapıyor hiç aglmayan kızım ağlamalara mizirdanmalara başladı 😑😁
Havvaaaysuna Günlük 3 uyku yapıyo toplam 1.5 saat anca nereye gitsem arkamdan ağlıyo asla yalnız durmuyo diş sıkıntısı bi yandan uyku gerilemesi bi yandan üstüne de emekleme yürüme çalışmaları başladı anlıcan 8 . Ay gümbür gümbür bizde
aslilaylom 9 ay 14 günlüğüz, 8 aya kadar kesintisiz uyuyan bebeğim 1 aydır geceleri sık sık uyanıp asla uyuyamıyor, umarım diş ağrısıdır ve bir an önce geçer….