Ayazbebekkk Kızlar yardım edin lutfennn bebeğim 29 günlük ağzının içi tamamen bembeyaz olmuş , karbonatlı suyla siliyorum birde mikostatin damla veriyorum ama asla ememiyor emmeye çalışınca aşırı ağlayıp bırakıyor lütfen yardım edin 🙏🙏🙏
Deletedmom_106 Ayazbebekkk karbonatlı suyu günde 7 8 kere yapın her seferinde 3 er kez silerek. Ve sildiğiniz bezi sadece bi kere kullanın ağız içine yaymadan . Karbonatlı suya koyup ağzının içini tek seferde silin . Kızımda olmuştu çok kötü 🥹
gzmdmrts Ayazbebekkk benimde bebeğimde oldu candı-pak diye bir fıs fıs önermişti doktorumuz hem göğüs ucuma hem bebeğimin ağzına kullanmıştım çok kısa sürede geçirdi bitkisel içerikli bir ürün sizde doktorunuza danışıp bir de deneyin isterseniz
EmrEren Ayazbebekkk eczanede İtalyan karbonatı var bebeklere yan etkisi yok ondan alıp kullanabilirsin hemencecik geçiriyor bizde diş çıkartma zamanındayız aft ile öyle baş etmiştim
Zeynepee Bende aybisini kullaniyorum doktr bana bir bez yardimyla pamukcuk olan yerleri sil temzile dedi hemen gecti
EBIOT Antepsin mide şurubu vermişti bize aynı durum için doktor. Ağzının içine bulaşacak kadar vereceksin yarım milim kadar. O şurubun mide yaralarını iyileştirici etkisi varmış. Ağzının içindeki yaralar daha çabuk iyileşsin diye kullandırmıştı. Doktoruna sorup başla istersen.
Yamacefeninannesi Diğer arkadaşlar yapılması gerekeni yazmış karbonatlı su ile sildiginiz bez ile silmeyin diye bir de kendi goguslerinizi de karbonatlı su ile temizleyin onu da unutmayin
Ayazbebekkk Yamacefeninannesi ay evet hiç aklıma gelmemişti göğsümden ağzına yeniden yineleyebilir çok doğru
GlgnOlgun Sağıp şıranga ile verebilirsin yaraları geçenekadar bende karbonatlı su veo ilacı kullanmıştım ama ilaçlada sil dilini direk koyunca peketkilemiyor bide aynı bezi kullanma. Göğislerinide yıka
Gunesveata Biz karadut ile geçirdik ama sizin bebeğiniz şuan çok küçük biz karadut sürdüğümüzde 3 aylıktı. 3 Ay boyunca ne dili ne ağız içi normal renginde olmadı hiç bembeyazdı hep ve hatta meme reddi bile yaşadık ama 3 aylık olunca karadut ile temizledik ağzını çok şükür şimdi tertemiz oğlumun dili ve ağzı..
Candy_88 Gunesveata karadutun neyiyle özü mu şurubu mu suyu mu? Bir de nasıl yaptınız anlatır mısınız?
hajjab Gunesveata bende kullanmak istiyorum karadut özünu bı zararı olur mu acaba geçmiyor çünkü pamukçuk
Gunesveata Ben direk taze karadutun suyunu sıktım karbonat ile temizlediğimiz gibi karadutla temizledim 3 gün günde iki kere temizledim geçti ve birdaha olmadı çok şükür
EmrEren Nerfem yanlış yazmışım kusura bakmayın 🙏🏻 Çok etkili ben oğlum için aldım 8 aylığız hala diş patlatmadı zorlu bir süreç şuan tek aftları temizleyen o oldu eczanecide kullanabilirsin dedi
Gunesveata hajjab hiç bir zararı olmayacağını karadutun şifa verici özelliği olduğunu söyledi bize doktorumuz. Yanlız karadut özü değil. Taze karadutun suyunu sıkıp temizlemeniz gerekiyor.