Esra-O Size bir sorum olcak kizlar benim kizim 2 3 gün sonra 7 aylik olcak ve hala emeklemiyor sizin tatli bebisleriniz ne zaman basladi ve yaptiginiz seyleri anlatirmisiniz ? 🥰🥰🥰 🌸🌸🌸
ilkgozbebegim Esra-O 8 ay 15 günlük bu aralar yerde surunmeye başladı ama kendini kaldırıp gidemiyor daha erken her bebek farklı olur tabiki ama acele etmeyin zamanla emekleyeceklerdor 😄
Esra-O ilkgozbebegim masallah kuzuma ben acele etmiyorumda esim acele ediyor arkadaslarin bebekleri erken ögrenmiste 😄😂
Aysenurr_yunus Bizimkide erkenci 4.ayda süründü 5 ay 11 günlükken emekledi bir hafta sonra da kendi kendine oturmaya başladı hiç destekli oturmaya Bİle teşvik etmemiştim kendisi kendine yaptı 🥰
RabiAyaz24 Oğlum 5 buçuk aylıkken geri geri emekledi 6. Ayında ileri emekledi 9 aylık ayakta durup bi kaç adım atıyordu 10 aylık tam yürüdü Maşalallah Yarım 1. Yaşını kutlayacağız nasipse 💙🙏🌸🌸🧿🧿🧿🧿
Hiramveben Esra-O 8. Ayına girdik hemen emekledi. Sürünerek ilerdiyordu. Ekstra bir şey yapmadık sadece önüne laptap koyduk ulaşsın emeklesin diye. Ha birde yazın denizde çok yanmıştı bacakları baktı ki sürünerek acıyor halıda kendi kendine emeklemeyi öğrendi😂
Selinozgen9 Esra-O benim oglum 6 aylık emekledi karşısına hep sevdiği oyuncağı koyuyordum ben sürünmeye başladı önce sonra emeklemeye babası hep emekledi karşısında çocuklar genelde çok taklitçi oluyor bizleri çok rol model alıyorlar 😊