GayeAlparslan Bebekleriniz kaçta uyuyor ve uyanıyor 6,5 aylık bebeğim sabah en geç 6 da uyanır biraz da sabah uykusu saatini ileri almak istiyorum
joyfulmom GayeAlparslan kızım 18 aylık 9 da yatıyor 7de uyanıyor. Doğduğundan beri uyku saati hep böyle tabi biraz daha küçükken daha erken uyuyordu ama yine kalkış saati 6.30-7 arası 10-11 de uyuttugum da oldu ama kalkış saati değişmedi. O saatte uyanmaya alışmış sanırım ne kadar geç yatsa da uyanma saati hiç değişmiyor
Dolores GayeAlparslan kalkış saati pek değişmez yani geç yatırsanız da yine erken uyanır. Büyüdükçe bi tık daha geç kalkıyorlar zaten
Zeliff GayeAlparslan ben kızımı en baştan beri hep 21.30 sularında gece uykusuna geçirmeye çalıştım. Sizin aylarınızdayken sabah 5′te alarm kurmuş gibi uyanırdı. Ama hiç değiştirmedim zamanla uykusu uzamaya başladı. Şuan iki buçuk yaşında sabah 8-9 arası uyanıyor.
GayeAlparslan joyfulmom offff sabah uykusunu o kadar çok özledim ki şöyle 8-9 kadar yatmak bile bi hayal artık
GayeAlparslan Dolores çok erken kalkıyor ve kendi kendine oyalanan bir bebek değil sürekli yanında oynatmam gerekiyor yada kucakta gezdirmem o yüzden birazcık daha geç kalksın istiyorum ya
joyfulmom GayeAlparslan kızım sabah 7de uyandıktan sonra kahvaltı yaparız 8-9 gibi sonra biraz oynar vakit geçirir 11 gibi tekrar uyur bu uyku 3 saat falan oluyor o zaman bende uykum olursa yatar uyurum yada iş yaparım. Sizde öğle uykusuna yatınca tekrar uyusaniz 😌 sabah uykusu kadar tatlı olmasa da fena değil
Dolores GayeAlparslan yani 21.aydan söyleyeyim öyle bir şey yok… ya zaten mantıklı da değil geç uyanırsa gece geç uyur ki bebeklerin büyüme hormonu için akşamları erken uyumaları gerekiyor … ha şöyle olursa birisi sabah ilgilenirse siz de ara ara sabah uykusu yaparsınız 😇
GayeAlparslan acemi-anne- 6 ay 18 günlük benimde aynı nasıl uyutuyorsunuz ben ayakta sallıyorum ama tombişiz biraz o yüzden yoruyor
GayeAlparslan joyfulmom malesef uzun uyumuyor oğlum gözümü kapattığımla açtığım bir oluyor o yüzden uyuyamıyorum sersem gibi oluyorum 😅
GayeAlparslan Dolores eşim sabah işe gidiyor bebeğim doğduğundan beri 1 kere bile uyumadım ne gece ne sabah kendim bakıyorum burda yardım edenimde yok herseyini tek başıma yapıyorum 😔
joyfulmom GayeAlparslan evet benim kızımda o aylarda öyleydi yatırır bende uyumak için kafayı koyardım hop uyanirdi ☺️ büyüdükçe gündüz uyku saati de uzadı biraz daha zamani var yaşına girince uykusu tam düzene oturur
GayeAlparslan joyfulmom uykumuz düzenli ama kısa kısa uyuyor inşallah büyüyünce şöyle 8 e kadar falan uyur
joyfulmom 1koalannesi 18 aylık tek uyku yapıyor. Yaklaşık üç aydır tek uykuya düşmüş durumda öncesinde ikişer saat iki uyku yapıyordu
GayeAlparslan 1koalannesi oğlum var 6 ay 18 günlük gündüz 2 yada 3 uyku yapıyor ama kısa sürüyor uykuları
joyfulmom GayeAlparslan 18 aylik oldu kızım hala 8-9da uyandığını görmedim 😅 uyanma saatleri pek değişmiyor galiba. Yada benim kızımda öyle bilmiyorum. Çok geç saatte uyuduğu da oldu ama yok uyanma saati hep ayni