Zynpbal 2 aylık bebeğimin biyopsi sonucu kötü geldi yarın hastaneye yatış yapılacak yavrum daha minicik beni bile yeni yeni tanımaya başlarken bu hastalıkla tanıştı Allah rızası için dua istiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi
piremsesssannesi Zynpbal rabbim hem sabır hem şifa versin yanlış okumuş olayım Allahım diye girdim posta doğru okumuşum inşallah tez zamanda kavuşsun minik sağlığına 🤲
2lokum_moms Zynpbal Allahım şifa versin inşallah dualarımız sizinle minicik ama çom güçlü annesi çabuk atlatır inşallah Allahın izniyle
AliEmirmom Zynpbal rabbim şifa versin gerçekten çok üzüldüm 😔 inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur amin .
Ayfa1608 Zynpbal Rabbim şifa versin minicik bebeğine. Tez zamanda sağlığına kavuşmuş bi şekilde size bağışlasın Rabbim
Cylnmiray Zynpbal ay kalbim parcalandi resmen Allahm acil şifalar versin tüm dualarım sizinle .siz çok güzel çok güçlü bi ailesiniz Allah’mın izniyle anlatacaksınız bu günleri
Yagmurtanesi Zynpbal Allah yardımcınız olsun tez zamanda saglığına kavuşur rabbim size bağışlar inşallah 🤲