1PrensAnnesi Canımlar az önce bi annemiz aldığından kullanacağından bahsetmiş aklıma başımıza gelen acı olay geldi paylaşmak istedim Bi kere hiç etki etmediği bi gerçek kesinlikle işe yaramıyor kullanıp çok memnun olan duymadım Ciddi tehlikeli bebek uyurken bileklik kolye fark etmez ayak bilek sıkıyor gevşekte olsa bebek koparabilir ki bi akrabamın kızı kopardı 11 aylıktı yavrum nefes borusuna kaçırdı ve operasyonla çıkardılar hala toprlanamadı çocuk 1 ay olmasına rağmen Hurafe bunlar almayın kullanmayın satış politika derdi olan firmaların abartı ve satınalınmış takipçi yorumlarına aldırmayın 🎀
deletedmom4842 1PrensAnnesi Bu tür kolye vs şeylerin zaten işe yaramayacağını bildiğim için kullanmıyorum bu konu hakkında pek bilgim de yok. Ama kullanan çok insanı gördüm.
1PrensAnnesi eedacinarr kesinlikle 👍🏻 Ben kullanmadım ama salya sorunu da yaşamadım yani bu bebekten bebeğe farkeden bişey bence
1PrensAnnesi deletedmom4842 evet yaramıyor bide ciddi tehlike yaratıyor en doğrusunu yapıyoruz firmaların saçma satış politikaları bunlat