asbek Arkadaşlar ne yaparsam yapayım ağzını açmıyor ağzının ucuyla biraz çekiyor ağzına.. pütürlü hiç yemiyor kusuyor hemen bu durumu nasıl aşabilirim.. ağzını tam olarak açması için ne yapabilirim bu durumu atlatan vsr mı acaba 😞
DrkcBusraAlya asbek pütürlü yemiyorsa püre yapın yiyebileceği her şeyi deneyin iki gündür ağzını açmayan kızım bugün kendi yaptığım yemeği yedi denemekten vazgeçmeyin Allah hepimize kolaylık versin çoook zor
Sibel12345 asbek sıkıp sularını vereceksin canım alıştırma bardağıyla öyle öyle alışacak bide bu meyve sebze süzgeçleri var içine koyuyorsun emiyorlar ondan alabilirsin
Baby59 asbek puturlu gida olmaz daha henuz hazir degil sulu seyler ver corba mesela bebek ekmegi dogra bol sulu yap o zaman yer bn hala bol sulu veriyorum 10 aylik haslama patates kesinlikle ymez ama bn yemekteki sulu patatesi veriyorum onu yer
asbek DrkcBusraAlya darısı başıma inşallah ağzını açmıyor Kİ bi açsa dünyalar benim olck ne yaptınızda yedi bugün
DrkcBusraAlya asbek pırasa yaptım havuç patates de var içinde ezip öyle verdim e bebekte keçisütlü büskivi var onu suyla yumuşatıp yedirmeyi deneyin farklı tatlar lezzetler yemeye yemeye iştahı kapanmasın bir de zorlamayın belki diş yüzünden de yemeyebilir
aybukemerve DrkcBusraAlya hünnapın keçi sütlü bisküvisini yediriyorum daha doğrusu ağzını parmağımla açıp içine depiyorum 😁 yemiyorrr yemiyoooorrr 🙄
DrkcBusraAlya aybukemerve bende aynısını aldım suyla ıslayıp mama kıvamına getirip veriyorum sizde mi aynısını yapıyorsunuz