Berraa_54 5 aylık kızım tek kişilik bazadan sırt üstü düştü ağladı görünürde bişey yok kan şişme vs bişey olmuş mudur elim ayağım birbirine dolandı çok korkuyorum hastaneye gerek var mıdır
Tosbikkkk Berraa_54 canım öncelikle düştüğü yere buz koy kusma var mı diye kontrol et 2 saat uyutma çok geçmiş olsun 🌸
Nurbost Berraa_54 gözde kayma kusma falan olursa direk götür. İki saat uyutma gözlemle. Ama yine içim rahat etmez dersen götür hastaneye
Nur6635 Berraa_54 aynı şeyi yaşamışız resmen bizde 4 saat önce düştük yüz üstü 3 saat uyutmadım gözlemledim hareketlerinde azalma vs var mı diye besledim kusması da yok kanama ve ağlama da olmadığı için götürmedim sizde bu şekilde gözlemleyebilirsiNiz geçmiş olsun
cemreninannesi_ Berraa_54 çok geçmiş olsun bence götürün her ihtimale karşı içiniz rahat etsin zaten röntgene sokmuyorlar genel muayenesini yapıyorlar takip edip ultrasonla bakıyorlar
Berraa_54 Nur6635 ee hastaneye götürdün mü ben goturmedim kanama falan şişlik vs yoktu ama yine de çok korkuyorum
Nur6635 Berraa_54 yok çok şükür bi sıkıntı olmadı gözlemledim durumu iyi çok şükür sizde var mı bi sıkıntı
Berraa_54 Nur6635 bende de anladığım kadarıyla yok şükür ama ben etkisideyim hala o hali gözümün önüne geliyor
superanne2 Hanımlar lütfen yere yatak yapın benimde çocuğum düşmüştü bir daha aynı şeyi yaşamamak için 1yildir yerde yatıyor emecegi zaman yanına yatiyorum.sonra yatağıma çıkıyorum