azizeguneyyy 1 ay 5 günlük bebeğim var. Yüzü isilik oldu. Eczaneden krem aldık Nivea'nın kremiymiş bebek için. Sizce ne kadar zamanda isilikler kaybolur? Daha önce bebeğinde yaşayan var mı aynı durumu? Siz nasıl geçirdiniz?
Ozge1994 azizeguneyyy ah isilik bizde çok oldu göğüsüne indi sıcaktan öpülmekten oluyo demiştiler bize 1 ay filan kaldı yüzünde bepanten çok iyi gelmişti
Synem azizeguneyyy bu tür şeylere asla nıvea dalin tarzı kremler yağlar kullanılmamalı. Benm oğlum da yeni doğan sivilceleri çıkarmıştı sütümü pamuğa sıkıp sürdüm ve iyileşti bu dr tavsiyesiydi. En güzel krem sütümüz👍🏻
azizeguneyyy seymaaras kullandığım krem işe yaradı benim niveanın pişik kızarıklık kremi eczaneden aldık
Senayy Kremlere boş yere para dökmeyin biz aldık hiç etki etmedi benden size tavsiye isilik 1-1.5 aya kendiliğinden geçiyor sık sık banyo yaptırın yeterli düzelir zamanla
Senayy azizeguneyyy ben görüyor gibi olmuştum tekrarlamıştı ama zamanla yok oldu bitti ben kaganıza takmayn diye dedim hani çünkü bende bebeğin yüzünü öyle görünce çok moralm bozuluyordu🤤