papatya_1125 Evde ne yapsam geçmedi.esim isteydi oğlumu da bırakacak kimse yoktu.cok dayandım ama olmadı.😔serumsuz geçmeyecek.lutfen suyu i etmeyin.bobrek sorunu olan arkadaşlarım.
motherthea papatya_1125 aktardan gilaburu suyu alın bir bitkinin suyu abim ameliyatlık taşlarını düşürdü geçmiş olsun
Leyla54 papatya_1125 merhaba ne yaptınız acaba benimde kızım 1 yaşında bu ara ağrıyor korkuyorum bir kez ameliyat oldum 2 yıl önce korkuyorum yine ağrıları yaşayacağım diye bulantı da yapıyor
papatya_1125 motherthea aldı eşim ama yok.avakado yaprağı da aldı sabahtan.limonlu su da içtim.serum takıldı.
motherthea papatya_1125 ne kadar kullandınız 1 ay düzenli kullanmanız gerek taşın boyunu bilmiyorum ama çok etkili bir içecek o
papatya_1125 motherthea bugün aldık Maalesef bugün Ağrı başladı.duzenli kullanacağım teşekkür ediyorum 🌸
papatya_1125 Leila65 merhaba bir iki kere içip bıraktım.midem eksidi. Daha içemedim.avakado yaprağı, limon ve serum yiyerek düşürdüm o zamanlar. Şimdi yine ağrım var
annediyebiri Leila65 merhaba nasıl bir ağrı oluyor taş olunca iki böbrekte ağrıyor mu acaba benim sağ böbreğim çok kötü ağrıyor acilde bakmadı randevu aldım
papatya_1125 Leyla54 böbrek taşı probleminiz varsa ilk önce doktora gözükün Eğer sonuç alamazsanız bol su için elma kabuklarını kaynatıp için. Gece yatmadan önce yarım limonu sıkıp için ama şekersiz o sabaha kadar içinizdeki enfeksiyonu temizler
Leila65 annediyebiri ben de ağrı olmadı hiç ameliyat oldum çok güzel geçti şu an tel takılı 2 haftaya çıkarılacak direk ürlojiye gidin orda ultrasonda taş çıkarsa tomoğrafi çekilir orda daha net çıkar