Aselin_Annesiii Merhaba arkadaşlar kızım 3 buçuk aylık her agulamaya başladığında güldüğünde yada severken konustugumuzda hıçkırık tutuyor yazık çok üzülüyorum sebebi nedir sizce yada hıçkırık tutmaması için ne yapıyorsunuz
morrrrengiiii Aselin_Annesiii neden üzülüyorsunuz? hıçkırık tutması çok iyi bişey sevinmeniz lazım bebeğinizin geliştiğini gösterir size. ayrıca vücutta ki gaz da atılıyor hıçkırıkla hıçkırık gaza da çok iyi yani.
Ayfa1608 Aselin_Annesiii ciğerleri gelişiyor midesini genişliyor o yüzden. Ben doktora sormuştum mide geriliyor o da hıçkırık olarak dönüyor gayet normal ve iyi bişe dedi
Benmerve Aselin_Annesiii benim bebeğimin fizyolojik reflüsü var ne zaman süt yukarı çıksa hıçkırık tutuyor. Kusmuyor geri yutuyor hıçkırmaya başlıyor. Hıçkırık tamamen mideyle alakalı bir durum bence
Aselin_Annesiii morrrrengiiii sanki hıçkırıkça karnı acıyor gibi hissediyorum o yüzden 😅 hiç sevmem hıçkırmayı
Aselin_Annesiii Benmerve bende emzirirken hava yuttugunu düşünüyordum tâki agulamaya başlayana kadar. Emzirsem de hıçkırık tutuyor emzirmesem de. Hatta emzirdikten sonra hıçkırık tutmuyor artık teşekkür ederim yorumunuz için 🌸