yagizinannesiiiiiiiiii Dün gece farketmeden sabah farkettim göğsümde böyle bişey çıkmış bı kaç kişi zona dedi çok stres yaptım çok ağladım olabilir mi 😔
kizinaasikbiranne yagizinannesiiiiiiiiii zona iki taraflı çıkar. O çıktığı yerin arkasında da aynısı var mı?
Yagmursonrasitoprakkokusu yagizinannesiiiiiiiiii batma gibi ağrı yapar zona . Benim sırtımda olmuştu tişört bile giyemez olmuştum ağrısından
yagizinannesiiiiiiiiii gecekusu_- eşimin memleketindeyiz bebeğim var gitmek istemedim kötü bişey değil dimi panik atağım da var çok korkuyorum
Msr-tancredi yagizinannesiiiiiiiiii zonaya benziyor evet süreci kişiye göre değişir yaşlı annem çok ağrılı geçirmişti ama ablam da var suan o hafif atlatıyor genelde ağrılı bıçak saplanması gibi his oluşturur muhakkak hasteneye gidin zona uzun sürebiliyor iyileşmesi
zumra-19 Eğer zonaysa ağrı başlamadan bi cildiyeye gidin benim sırtımda çıkmıştı ilk başta anlamadım bende çok ağrılı bi hastalık inşallah zona değildir
jap yagizinannesiiiiiiiiii zonaya benziyo annemde de var şuan. Stresten olur. Yayılmadan cildiyeye çıkın. Ağrı olur halsizlik olur
yagizinannesiiiiiiiiii jap bulaşıcı mı bende de başladı ağrı kaşıntı halsizlik var bebeğime bulaşır diye çok korkuyorum
jap yagizinannesiiiiiiiiii kabarcıkların içindeki sıvıdan bulaşıyomuş ama burda post açmıştım bende geçiren arkadaşlar eşleriyle falan yatakları ayırmamışlar bulaşma olmamış. Bi arkadaşım da geçiriyo ara ara onunda çocuğuna veya eşine bulaşmadı hiç