Aysktr Kızlaaarrr ☺️ Kızım sürekli diliyle oynuyor çıkarıyor ısırıyor dudağını emiyor bu normal mi genel olarak gelişiminden dolayı mı bilen başına gelen var mıı?
Roniya Aysktr kaç aylık? Benim kızımda dilini çıkarıp tutmaya çalışıyor 9 aylık ama 8. Ayından beri yapıyor bunu😊
Zelal21 Aysktr benim kızım da 4 aylık dilini çıkarıyor dilini dudaklarına sürüyor elini kaç defa ağzına götürdü midesini bulandırdı yapmadı daha ama ağız hareketlerine bol bol devam ediyor bazen Alt dudağı içine çekiyor falan 🥰
Aysktr Roniya 7 ay 23 günlük normaldir o zaman dimi dişi var acaba dedik onu mu hissediyorda yapıyor ☺️
Roniya Aysktr normaldir sanırım hiç düşünmemiştim normal mi değil mi diye. Bu ara burun deliklerini kurcalıyor mesela😁
Nebicimanne Roniya evet burnunu karistiriyo sonra hemen elini agzins sokuyo🤦♀️ kulagini karistiriyo elini agzina sokuyo ben tutunca da sinirlenip agliyo 🤦♀️ pis kiz 😅
Kumrununtanesi Benimki de yapıyor ilk yaptığında 7aylıktı ve çok endişelenmiştik annemle beraber bu çocuk Ne Yapıyor diye 😂 şu an geliştirdi neler yapıyor ah ah 9ay 23 günlük😂👼🏼
Aysktr Kumrununtanesi evet bizde afalladık sizin gibi baktım iki gündür devam ediyo kurt düstü içime sorayım dedim 😂 gerçekten mi çok tatlılar yaa 😂
Feray Evet cok normal bunlar benim bebegimde 3 aylik elini agzindan cikarmiyor dili devamli disarda damaklariyla isiriyo resmen parmaklarini artik ne kdar sokuyorsa kusturuyor kendini😅
AryamH Aysktr kac aylik bizimde yapiyor dilini cikarip püü gibi hareketler agzini sapirtiyor hani yemegi begenince yaptigimiz hareket gibi babasi ogretti yicem yaa😍 opucuk atiyor bi de bu ara agziyla degisik hareketler pesinde 😂 9 aylik
Fadimenur0468 Aysktr benim kizimda yapti canim 2. aylikken suan 3 aylik yapmayi unuttu bennde acaba acmi zannediyordum 😂